Η Κόρινθος νίκησε τα Γιάννενα

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στην Κόρινθο από την 2η στη βαθμολογία ομάδα του ΑΣΠ.

Το παιχνίδι ήταν εξαρχής δύσκολο για τα κορίτσια του ΓΑΣ αλλά συνοδεύτηκε και από άσχημη εμφάνιση. Η ομάδα της Κορίνθου συνεχίζοντας το αήττητο της έδρας της, έκαμψε εύκολα την αντίσταση των γυναικών μας χωρίς μάλιστα να δυσκολευτεί ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του αγώνα. Λίγα ήταν τα διαστήματα που η ομάδα του ΓΑΣ προσπαθούσε με ατομικές κυρίως ενέργειες να βρει ρυθμό στο παιχνίδι

Από την άλλη μεριά η ομάδα της Κορίνθου ήταν καλά διαβασμένη στο παιχνίδι της και με όπλο κυρίως το σέρβις κατάφερε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα και να πάρει μια εύκολη νίκη που την κρατάει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα play-off ανόδου για την Α1 Εθνική κατηγορία.
Για την Διαιτησία των κυρίων Καραγιανόπουλου και Κούγια που έπαιζε μόνο προς τον ΙΣΘΜΟ κανένα σχόλιο. Ευτυχώς που η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ δεν έπαιξε και καλά, φανταστείτε τι θα γινόνταν!!!

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(3-0): 25-7, 25-13, 25-16

Α.Σ.Π.ΚΟΡΙΝΘΟΣ(Μπούκουρας): Παναγοπούλου, Ελευθερίου, Δημητριάδη, Αλατζάκη, Κωσταμή, Βακάλογλου, Καραβούλη, Μετόχου, Χιόνη, Μπίσκου, Τομαρά, Χατζησοφρωνίου, Οικονόμου(λ), Μαργαρίτη(λ).

ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.(Τσιούπης-Βίτσιος): Παπάζογλου, Μαγκλάρα Χρυσ., Λάγκα, Βολυράκη, Στεφάνου Στ.(λ)., Τζαλαλή Κ., Ασημακίδου, Βαρτζιώτη, Χαρατζόγλου, Μπιρλαντεάνου, Τζαλαλή Σ., Ντέρου, Μαγκλάρα Γ., Παππά-Ζώη(λ).

Διαιτητές: Καραγιανόπουλος(Α), Κούγιας(Β), Λύγδα(Σ)

from Giannenavolley