Στις Αμαζόνες Ν.Ε. το "4ο Τουρνουά των Αγγέλων"

Το «4ο Τουρνουά των Αγγέλων» κατέκτησαν οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας καθώς επικράτησαν στο μεγάλο τελικό της Νίκης Αμαρουσίου με 3-1 σετ.

Το «4ο Τουρνουά των Αγγέλων» ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο κλειστό του Αγίου Στεφάνου την Κυριακή το βράδυ με τις Αμαζόνες να σηκώνουν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Ο Σπύρος Νικολάκης στον τελικό έκανε αρκετές αλλαγές θέλοντας να χρησιμοποιήσει όλα τα κορίτσια της ομάδας. Η ομάδα των Αμαζόνων μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι με τη Νίκη να πιέζει μόνο ως το 7-8 γιατί στη συνέχεια οι Αμαζόνες πέρασαν μπροστά επέβαλαν το παιχνίδι τους και πήραν εύκολα το σετ 25-15. Παρόμοιο σκηνικό και στο δεύτερο σετ το οποίο κατέκτησαν εύκολα 25-16. Στη συνέχεια ο Νικολάκης πέρασε αρκετές από τις αναπληρωματικές, η Νίκη περιόρισε αισθητά τα λάθη της με αποτέλεσμα να περάσει μπροστά 11-10 και να κρατήσει όλο το σετ εύκολα 25-19. Στο τέταρτο σετ, που ήταν και το πιο ανταγωνιστικό ο Νικολάκης πέρασε ξανά κάποιες παίκτριες που είχαν ξεκινήσει το παιχνίδι, η Μαρτσουκάκη κράτησε τον βασικό κορμό που είχε πάρει το προηγούμενο σετ και της είχε δώσει λύσεις με αποτέλεσμα να παιχτεί πολύ καλό σετ που πήγανε στον πόντο για αρκετή ώρα με τις Αμαζόνες να περνούν μπροστά μετά το 19-18 και να ξεφεύγουν στο +2 στο 23-21 και να κατακτούν τελικά το σετ 25-22 και να παίρνουν την πρωτιά στο τουρνουά.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-15, 25-16, 19-25, 25-22.

Τα ρόστερ:

Αμαζόνες (Νικολάκης): Τριανταφυλλίδη, Κωστοπούλου, Παπαδέδε, Παππαγιαννακοπούλου, Μπιτσάκου, Μετζελοπούλου, Διαμαντοπούλου, Ιωσηφίδη (λ), Μερσιάδου, Σταγιά, Γρίσπου, Παππά (λ), Νικολάκη

Νίκη Αμαρουσίου (Μαρτσουκάκη): Ηλιοπούλου (λ), Χαιρετάκη, Τσεκενή, Μαυράκου, Μπάιμπου, Γκίκα, Πομακίδου, Παπαθανάση, Μπέλλου, Συνοδινού, Ραχούτη (λ) , Σταθάκη, Βελισσάρη

IMG 9490

Ο μικρός τελικός

Στον μικρό τελικό που ολοκληρώθηκε λίγο νωρίτερα ο ΑΟ Στεφάνου επικράτησε πολύ εύκολα 3-0 του ΑΟ Διονύσου.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος της ομάδας του Γιάννη Φάκα που δεν άφησε ποτέ τα ηνία των σετ επιβάλλοντας το ρυθμό της με καλό βόλεϊ και λύσεις σε όλες τις θέσεις για να κατακτήσει το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες και το χάλκινο μετάλλιο της διοργάνωσης.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-8, 25-13, 25-23

ΑΟ Αγίου Στεφάνου (Φάκας): Καλογερά, Διασάκου, Σαρηγιαννόγλου, Βινιεράτου (λ), Μαρτίνου, Χατζηθεοδώρου (λ), Μπούρη, Συμεωνίδου, Μουτού, Πάντου, Παπακώστα, Κουρλαρμπά

ΑΟ Διονύσου (Γιουβανακόγλου) : Σασλόγλου, Ρούμα, Λουπασάκη, Σπυροπούλου, Φρόνιμου, Τσάκωνα (λ), Κιοσέ, Μουχτούρη, Κυρίτση (λ), Κουρμουζή, Ζαφειροπούλου, Σταυροπούλου, Ταπεινού, Μαυρίδη

Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν ο διευθυντής της ΕΟΠΕ Περικλής Μπακοδήμος,  ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Χρήστος Σύλλας, ο δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης, ο Βασίλης Κοκμοτός αντιδήμαρχος Διονύσου, ο πρόεδρος του Αγίου Στεφάνου Μιχάλης Κασαπάκης, η κα Σούλα Τούντα δημοτική σύμβουλος και ο εντεταλμένος πολιτικής προστασίας κος Τσούτρας.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των ομάδων από τους κ. Μπακοδήμο, Σύλλα και Κοκμοτό ενώ δόθηκαν αναμνηστικές φανέλες στα κορίτσια και στους προπονητές των ομάδων καθώς και στους συγγενείς των αδικοχαμένων κοριτσιών.

* Το Greekvolley θέλει να ευχαριστήσει για την φιλοξενία τον ΑΟ Αγίου Στεφάνου.

IMG 9685

IMG 9675