"Σεφτέ" στην Α2 με νίκη ο Μίλων επί του Πανερυθραϊκού

Το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, Νοτίου ομίλου, κατέκτησε ο Μίλωνας επικρατώντας 3-2 στη Νέα Ερυθραία του Πανερυθραϊκού.

Σε ένα αγώνα με ωραίες φάσεις και ανατροπές ο Μίλωνας πήρε τους δύο πόντους στο πρωτάθλημα μετά την επιστροφή του στην κατηγορία σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Ο Μίλωνας πήρε τα δύο πρώτα σετ δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο. Η συνέχεια ανήκε στον Πανερυθραϊκό που κατάφερε να προκαλέσει προβλήματα στην υποδοχή του Μίλωνα και να ισοφαρίσει σε 2-2 οδηγώντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ εκεί που η ομάδα της Νέας Ερυθραίας έδειξε σημάδια χαλαρότητας που εκμεταλλεύτηκε ο Μίλωνας για να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.

Από πλευράς Πανερυθραϊκού διακρίθηκαν οι Κρέτσης, Καραγιώργος και Βήτας ενώ από τη νικήτρια ομάδα οι Καρακίτσος, Μαντέκας, Μαυραγάνης .

Σ. Βήτας: “Η απόδοση της ομάδας ήταν καλή αν και δεν ξεκινήσαμε τόσο δυνατά στο παιχνίδι καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να δείξουμε μια καλή εικόνα. Από εκεί και πέρα είναι πρώτη αγωνιστική κάναμε μια καλή αρχή απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα στην συνεχεία με σκληρή δουλειά θα δείξουμε και καλύτερο πρόσωπο “

Μ. Τσαρκάγλου: “Καταρχήν πρέπει να δώσω συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για το αγωνιστικό τους πρόσωπο. Θεωρώ ότι το παιχνίδι λόγω της πρεμιέρας είχε μια ιδιαιτερότητα και ενώ στα δυο πρώτα σετ ελέγχαμε την κατάσταση μετά ήρθε μια νευρικότητα που μας ώθησε σε συνεχόμενα λάθη. Από εκει και πέρα κρατάμε τους δυο βαθμούς και συνεχίζουμε με εργατικότητα και ταπεινότητα για την επίτευξη των στόχων μας. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες με υγεία.”

ΤΑ ΣΕΤ: 21-25, 22-25, 25-17, 27-25, 10-15

Πανερυθραϊκός (Χατζηπέρρος): Βήτας, Τσικάτος, Γ. Παπαδόπουλος, Αδαμόπουλος, Μήττας, Κρέτσης, Πλεμμένος (λ) / Σεβδαλής, Μανδηλάρης, Καραγιώργος, Κωστόπουλος

Μίλωνας (Παπαδόπουλος): Καρακίτσος, Μπέλλος, Μαντέκας, Αλεξίου, Τουρνάκης, Τσαρκάτογλου, Πολυχρονιάδης (λ) /Ρούσσος (λ), Χακας, Μαυραγάνης, Ράμος, Κανελλόπουλος

* Ο αγώνας είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς στην είσοδο του γηπέδου υπήρχε κουμπαράς για την συγκέντρωση χρημάτων για τον αγώνα ζωής που δίνει ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ.