Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν άντεξε η Ροδίων Άθλησις

Η ομάδα της Ρόδου παρόλο που είχε κάνει προσπάθειες να παραμείνει στην κατηγορία και να σχηματίσει ομάδα τελικά επέστρεψε στον αρχικό προσανατολισμό της, δηλαδή να μη σχηματίσει ομάδα για τη νέα σεζόν και να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η ΕΟΠΕ εξέδωσε σήμερα την ανακοίνωση 2 μέρες αφότου βγήκε στον αέρα το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων και αφού αντικατάσταση δε γίνεται πλέον το πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου της α2 θα διεξαχθεί με λιγότερες ομάδες.

"Με επιστολή της στην Ε.Ο.ΠΕ. η Ροδίων Άθλησις γνωστοποίησε την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 23 παράγραφος 2 του Γενικού κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και το άρθρο 1 παράγραφος ε΄ της Ειδικής Προκήρυξης αποκλείεται απ΄ τους υπόλοιπος αγώνες του Πρωταθλήματος και υποβιβάζεται στην Β΄ Εθνική/ Εθνικό  Περιφερειακό, στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο. "  

Έχουν ήδη αποσυρθεί ο Εθνικός Πειραιά και ο Ηρακλής Χαλκίδας παρόλο που είχαν δικαίωμα συμμετοχής ενώ τη Θέση του Απόλλωνα πάτρας πήρε η Ολυμπιάδα.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.