Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2019-2020/A2ANDRWN/PANERITHRAIKOS/PROPONISI
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2019-2020/A2ANDRWN/FILIPOSVEROIAS/AGIASMOS
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Ξεκίνημα για τον Πανερυθραϊκό με νέες παρουσίες και επιστροφές (PHOTOS)

H σεζόν για τον Πανερυθραϊκό στην Α2 Ανδρών άρχισε εχτές.

Η ομάδα του Μιχάλη Χατζηπέρρου μπήκε στο γήπεδο για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

Πολλές αλλαγές στη νέα ομάδα της Ερυθραίας αλλά και πολύ αισιοδοξία. Οι στόχοι υψηλοί γι’ αυτή τη σεζόν. Η ομάδα στοχεύει την 4άδα για να ανέβει στην Pre League σε περίπτωση που σχηματιστεί από τη νέα σεζόν όπως μας εξομολογήθηκε ο προπονητής της που επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας ξανά στον πάγκο του Πανερυθραϊκού.

Ανάμεσα στους αθλητές του Πανερυθραϊκού ήταν και η γνωστή φυσιογνωμία του Βασίλη Κωστόπουλου που έκανε μια μικρή στάση για προπονήσεις με την ομάδα που τον ανέδειξε πριν πάρει το καράβι για τη Σύρο.

Τον Μιχάλη Χατζηπέρρο πλαισιώνουν ο Μάκης Μαργαρίτης σαν Β προπονητής και στατιστικολόγος και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος φροντιστής που επέστρεψε από την Κηφισιά.

Στην ομάδα επέστρεψαν ο Γιάννης Παπαδόπουλος που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανερυθραϊκό από την Κηφισιά και ο Παναγιώτης Αδαμόπουλος από τον Κέρκη Σάμου. Προωθήθηκαν από τα παιδοεφηβικά οι Σταφυλοπάτης, Ρεστέμης και Φωλιάς.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2019-2020.

Οι δηλώσεις:

Γιάννης Παπαδόπουλος (ακραίος):

Χαίρομαι που επέστρεψα στην ομάδα που ξεκίνησα και έμαθα βόλεϊ. Φέτος θα είναι μια πολύ καλή χρονιά. Ελπίζουμε όλοι να πάει καλά φέτος και να έχουμε υγεία πάνω από όλα. Ξεκινήσαμε σήμερα προετοιμασία οπότε μπήκαμε πάλι στο πρόγραμμα και την νοοτροπία του βόλεϊ”.

Θοδωρής Πλεμμένος (λίμπερο):

Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά. Να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία της περσινής χρόνιας και ακόμα περισσότερο. Δεδομένου ότι υπήρξε ενίσχυση της ομάδας και της επιστροφής βέβαια του coach Μιχάλη Χατζηπέρρου. Καλή σεζόν να έχουμε όλοι.!"

Δημήτρης Παπαδόπουλος (φροντιστής) :

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Πανερυθραϊκό ύστερα από 2 χρόνια στην Κηφισιά και θα συνεργαστώ πάλι μαζί με φίλους όπως ο Χατζηπέρρος ο Μιχάλης και ο Μάκης ο Μαργαρίτης στον Πανερυθραϊκό. Θα είμαι μαζί και με τον αδερφό μου Γιάννη που ύστερα από τρία χρόνια στην Κηφισιά επέστρεψε κ αυτός στην ομάδα και χαίρομαι πολύ για αυτό. Τέλος εύχομαι στην Κηφισιά καλή πορεία να έχει χωρίς τραυματισμούς και να βρει έναν φροντιστή να προσέχει τα παιδιά όπως τα πρόσεχα εγώ 2 χρόνια που ήμουν εκεί αφιλοκερδώς."

{gallery}/New_Site/2019-2020/A2ANDRWN/PANERITHRAIKOS/PROPONISI{/gallery}