Ανατροπή σκηνικού και όλα δείχνουν συμφωνία Απόλλωνα και Ολυμπιάδας

Ανατροπή σκηνικού είχαμε από τη Δευτέρα το βράδυ στη συμφωνία της Ολυμπιάδας με τον Απόλλωνα για τη συμμετοχή των «πορτοκαλί» στην Α2 Εθνική βόλεϊ των ανδρών στη θέση των «μελανόλευκων».

Η διοίκηση του Απόλλωνα φαίνεται ότι ξανασκέφτηκε την πρόταση των Πατρινών επιχειρηματιών, να αναλάβουν να τρέξουν το ανδρικό τμήμα ώστε να κατέβει αυτόνομο στην Α2 χωρίς κάποια συνεργασία, και σύμφωνα με πληροφορίες την απέρριψε με συντριπτική πλειοψηφία στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο.

Το παρελθόν στον επενδυτικό χώρο των ανθρώπων που έκαναν την πρόταση στον Απόλλωνα σε συνδυασμό με τη δέσμευση που είχε δώσει η διοίκηση στην Ολυμπιάδα, φαίνεται πως λειτούργησε καταλυτικά στο να απορριφθεί η πρόταση της τελευταίας στιγμής και μάλιστα από το σύνολο σχεδόν του συμβουλίου.

Στην Ολυμπιάδα πάντως δεν έχουν ενημερωθεί για την τελική απόφαση των ανθρώπων του Απόλλωνα και συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς ο χρόνος πιέζει και τα περιθώρια για να σχηματιστεί μια ομάδα ανταγωνιστική για την Α2, στενεύουν.

 

πηγη https://sportin.gr