Γιώργος Γεωργιάδης: «Είμαστε η Ελπίδα στην Volley League»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης επέστρεψε το καλοκαίρι του 2018 στην αγαπημένη του Ελπίδα Αμπελοκήπων και λίγους μήνες μετά πανηγυρίζει μαζί με την ανδρική ομάδα την παρθενική άνοδο του συλλόγου στη Volley League Ανδρών.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε μετά τη νίκη ανόδου επί της ΧΑΝΘ:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες της ομάδας που όλο τον χρόνο ήταν πιστοί στις προπονήσεις. Είχαν πάθος και δύναμη όλη τη σεζόν. Η Ελπίδα έχει αν όχι την πιο νεανική, από τις πιο μικρές ηλικιάκα ομάδες σε όλη την Α2 Ανδρών σε Βορρά και Νότο. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε όλα τα παιχνίδια και ειδικά στον "τελικό" με τη ΧΑΝΘ, δύο ομάδες με μόλις μία ήττα σε όλο το πρωτάθλημα και πανάξια διεκδικήσαν τον τίτλο. Όποια και αν νικούσε σήμερα θα ήταν δίκαιο. Ευτυχώς ήμασταν εμείς που τα καταφέραμε και το γεγονός ότι έγινε στην έδρα της ΧΑΝΘ, κάνει την επιτυχία μας ακόμα μεγαλύτερη» είπε στο volleyball.gr ο προπονητής της Ελπίδας Γιώργος Γεωργιάδης και συνέχισε:

«Ο στόχος που έβαζα εγώ ήταν από αγώνα σε αγώνα. Δεν επέτρεψα κανέναν να βάλει από την αρχή ως το τέλος τον στόχο της ανόδου. Όταν βάζουν στόχους οι ομάδες, γελάει ο Θεός μαζί τους. Και πάλι ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της Ελπίδας και δεν θέλω να αναφέρω ονόματα για να μην αδικήσω ή ξεχάσω κάποιον. Η ομάδα είναι κάτι παραπάνω από ομάδα, είναι οικογένεια με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Ήμουν εκτός για 4 χρόνια και επέστρεψα για χάρη της και από αγάπη για το άθλημα. Μακάρι να είμαστε η Ελπίδα της Volley League».

Πηγή: volleyball.gr