Την μάχη στα Μελίσσια πήρε η Ολυμπιάδα

Σε ντέρμπι εξελίχτηκε ο αγώνας στα Μελίσσια ανάμεσα στον Φοίβο και την Ολυμπιάδα με τη δεύτερη να παίρνει τη νίκη στο τάι μπρέικ.

Η αρχή μπορεί να λένε ότι είναι η ήμισυ του παντός αλλά στην προκειμένη περίπτωση μόνο αυτό δεν ήταν. Η Ολυμπιάδα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι «κολλώντας» στον τοίχο τον Φοίβο που δε μπήκε καθόλου στο παιχνίδι σε αυτό το σετ και το κατέκτησε πολύ εύκολα 25-20 μετά από λάθος του Αμαριανάκη.

Στο δεύτερο σετ ο Φοίβος έδειξε τον πραγματικό του εαυτό. Με πολύ καλές επιθέσεις χάλασε την υποδοχή της Ολυμπιάδας που αποσυντονίστηκε εντελώς και με συνοπτικές διαδικασίες πήρε το σετ 25-19 με επίθεση του Αριστόπουλου.

Στο τρίτο σετ ο Φοίβος συνέχισε να παίζει πολύ καλύτερα από την Ολυμπιάδα που υπέφερε στην υποδοχή, πίεσε από το σερβίς και πήρε το σετ εύκολα με επίθεση του Παπαχρήστου 25-15.

Η Ολυμπιάδα ξύπνησε από το λήθαργο στο τέταρτο σετ. Οργανώθηκε καλύτερα έγινε πιο αποτελεσματική, έφτιαξε την υποδοχή της και με τον Φερτάκη στο σερβίς να ανοίγει τη διαφορά πήρε το σετ 25-18 με τον Φιλίππου.

Στο τάι μπρέικ έγινε μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες που ήθελαν πολύ τη νίκη με αποτέλεσμα να παιχτεί το σετ στον πόντο και να κερδίσει η Ολυμπιάδα στις λεπτομέρειες 15-13 με τον Φιλίππου.

Παράπονα και διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές οδήγησαν σε μια κίτρινη και μια κόκκινη κάρτα για τον Φοίβο.

Τα σετ: 20-25, 25-19, 25-15, 18-25, 15-13

Φοίβος Μελισσίων (Μονδέλος): Αμαριανάκης, Αριστόπουλος, Δανιάς, Ρεμούνδος, Ψάρρης, Χριστοφίδης, Κούλης (λ)/ Χαλκούσης (λ), Τοπαλίδης, Σιημητράς, Παπαχρήστου

Ολυμπιάδα Πατρών (Δαρείος): Αγγελόπουλος, Βαλουξής, Νάκος, Μούρτζης, Γεωργάτος, Ντόντης, Γεωργακόπουλος (λ)/ Φερτάκης, Μακρής (λ), Δασκαλόπουλος