Ο Κέρκης νικητής του τουρνουά στη Σάμο

Το Σαββατοκύριακο 27 - 28 Οκτώβριου 2018, το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου που αγωνίζεται στην α2 Εθνική κατηγορία βόλεϊ , πραγματοποίησε σειρά εκδηλώσεων ανοίγοντας έτσι την αθλητική σεζόν 2018-2019. 

Το Σάββατο διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Φοίβο Μελισσιών, ομάδα που αγωνίζεται στη α2 Εθνική, στον άλλο όμιλο της κατηγορίας η ομάδα του Μαραθοκάμπου κέρδισε με 3-2 σετ. 
Στις 16:00 στο ξενοδοχείο Samos Bay , έγινει ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας από τον Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κκ Ευσέβιο, ακλούθησε η παρουσίαση των παικτών , η νέα επίσημη αγωνιστική εμφάνιση καθώς και των χορηγών του τμήματος. Στον αγιασμό παραβρέθηκαν και οι αρχές του νομού ο Βουλευτής Σάμου κ.Σεβαστάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Κατρακάζος, ο Δήμαρχος Σάμου κ. Αγγελόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος κα Καραγιάννη, και ο κ. Ελισ. Μαυρατζώτης. 

Μετά τον αγιασμό και το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Κέρκη Κ. Βοσδογάνη , σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Σάμου κ. Αγγελόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Κατρακάζος, ο δήμαρχος είπε: Ο Κέρκης Μαραθοκάμπου με αξιώσεις συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στο πρωτάθλημα βόλεϊ Α2. Προβάλει τον τόπο, προβάλει το νησί ενισχύει την αθλητική παράδοση στη Σάμο. Συγχαρητήρια στους χορηγούς. Ο Δήμος Σάμου ενισχύει τη μεγάλη αυτή προσπάθεια!! 

Ενώ ο αντιπεριφεριάρχης ευχαρίστησε τους διοικούντες για την τιμητική πλακέτα που του έδωσαν για την βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα την προηγούμενη σεζόν και είπε ότι θα συνεχίσει με όλες του τις δύναμεις του να στηρίζει οικονομικά το σύλλογο . 

Η ημέρα έκλεισε με τον δεύτερο φιλικό αγώνα στις 20:00 με αντίπαλο την ομάδα της Καλαμάτας 80΄ την οποία και κέρδισε με 3-2 σετ και κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά .

kerkis tour1

kerkis01

kerkistour2

 ΠΗΓΉ www.samossport.gr