Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2018-2019/A2_ANDRON/MAKEDONIKOS/PROPONISI-6-9
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

«Ροδίων Άθλησις»… για μεγάλα πράγματα!

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στις εγκαταστάσεις του «Ροδίων», η πρώτη του συλλόγου.

Ξεκίνησε η προετοιμασία με άνεμο αισιοδοξίας να πνέει μέσα κι έξω στους χώρους προπόνησης και προετοιμασίας. Μια εικόνα που προδιαθέτει και τον πιο δύσπιστο φίλο της ομάδας και του βόλεϊ, «να δει» πως το «Ροδίων» φέτος φτιάχνεται για μεγάλα πράγματα.

Ο πρόεδρος της ομάδας Μάνος Νικολιδάκης ήταν εκείνος που καλωσόρισε την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες και ευχήθηκε πάνω απ’ όλα υγεία και καλή χρονιά γεμάτη από υγεία και επιτυχίες. Μιλώντας μάλιστα στην “Α.Ρ.” για τη φετινή χρονιά ο πρόεδρος του «Ροδίων» τόνισε χαρακτηριστικά:

«Αποκλειστικός μας στόχος είναι η άνοδος. Έχουμε φέρει ένα προπονητή μαιτρ του είδους. Έχει ανεβάσει την ΜΕΝΤ από τα τοπικά της Θεσσαλονίκης και τόχει κάνει και με τον Ηρακλή Χαλκίδας. Είναι γνώστης του αθλήματος...το ψαχνει...κι έχει έρθει εδώ με αποκλειστικό σκοπό να πετύχει. Οι παίκτες που έχουμε πάρει είναι μεγάλου βεληνεκούς. Ο Χάρης ο Σακόγλου, είναι Κυπελλούχος Ελλάδος στον ΠΑΟΚ, με ενεργή συμμετοχή σε αυτό και πρωταθλητής παλαιότερα με τον Ολυμπιακό.

Εχει πάρει Λιγκ Καπ κι έχει πολύ μεγάλες παραστάσεις και για την Α2, είναι ο ίδιος μια πολυτέλεια και πιστεύουμε πως θα κάνει τη διαφορά. Πλαισιώνεται από τον Μιχάλη Σαρικεϊσογλου, που είναι ακραίος πάρα πολύ έμπειρος παίκτης, έχει περάσει από μεγάλες ομάδες κι έχει παίξει στο εξωτερικό στη Ρουμανία. Έχουμε πάρει τον πασαδόρο τον Θεοδόση Ηλία από τη Σύρο και προηγούμενα ήταν στον Ηρακλή. Πήραμε κι ένα ακραίο, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στη Σάμο και στο παρελθόν έχει παίξει και στην ΑΕΚ, τον Ναπολέοντα Οικονόμου.

Αφήνουμε ένα παραθυράκι για ακόμα μία μεταγραφή. Μπορεί να μην έχουμε τελειώσει εδώ. Γενικότερα έχει στηθεί μια ομάδα, με ένα πολύ καλό προπονητή που θυμίζω ψηφίστηκε πέρυσι στη Volleyleague ως ο καλύτερος Έλληνας προπονητής. Άρα έχουμε φτιάξει κάτι πολύ καλό. Αυτό θα «δέσει» σιγά σιγά θα γίνει μια πολύ καλή ομάδα.»

ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ο πρόεδρος του «Ροδίων», δεν παρέλειψε να «ανοιχτεί» στον κόσμο και να ζητήσει τη στήριξή του καθ’ όλη την διάρκεια των παιχνιδιών της Α2 .
«Εννοείται πως θέλουμε τη στήριξη του κόσμου στην προσπάθειά μας. Θέλουμε να μας βοηθήσει να γεμίσει το γήπεδο. Θέλουμε να είναι ο έβδομος παίκτης μας κι εμείς αυτό που εγγυόμαστε από τη μεριά μας, είναι πως ανεβάζουμε πολύ φέτος το επίπεδο του βόλεϊ και κάποιος που θα ‘ρθει εδώ, θα το ευχαριστηθεί και σίγουρα θα ξανάρθει.»

Ο Μάνος Νικολιδάκης δεν παρέλειψε να πει πως, μετά τον Κολοσσό του νησιού μας το «Ροδίων» είναι η δεύτερη ομάδα ιεραρχικά στις Εθνικές Κατηγορίες. «Ευελπιστούμε να είμαστε στην ανάλογη Κατηγορία που είναι ο Κολοσσός, μετά από ένα χρόνο όταν θα είμαστε και πάλι εδώ. Αυτός είναι ο στόχος και υποσχόμαστε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις γι αυτό. Στο τέλος θα κριθούμε όλοι αν πετύχουμε. Δεν σου κρύβω πως θα μας ενδιέφερε και μια διάκριση στο Κύπελλο, αν αυτή ήταν δυνατή. Πιστεύω δηλαδή πως αν κληρωθούμε με μια μεσαία ομάδα της Volleyleague, θα την προσπεράσουμε και θα φέρουμε στο νησί μια πολύ μεγάλη ομάδα για ένα βόλεϊ υψηλότερου επιπέδου και φυσικά μια προβολή της ομάδας και του νησιού γενικότερα.»

ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Ο πρόεδρος του «Ροδίων» το βράδυ της Δευτέρας αποκάλυψε επίσης, πως η ομάδα δεν θα πάει στο τουρνουά της Σάμου για συγκοινωνιακούς λόγους. Αναφερόμενος μάλιστα στο γεγονός τόνισε χαρακτηριστικά:
«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι οριστικό. Ήταν να πάμε στη Σάμο για ένα τουρνουά, αλλά τελικά δεν εξυπηρετούν τα ακτοπλοϊκά. Οπότε η Σάμος ακυρώνεται... Παράλληλα έχουμε στείλει πρόσκληση στον Κέρκη για νε έρθει εδώ και προσπαθούμε να το συνδυάσουμε με την παρουσία του στο δικό μας.

Οι παίκτες της ομάδας απήλαυσαν την πρώτη προπόνηση της ομάδας
Σε ό,τι αφορά αυτό υπάρχει μια θετική απάντηση από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Αν έρθει ο Ηρακλής, πρέπει να σας πω πως υπάρχει θετική προσέγγιση και με τον Φοίνικα Σύρου. Δυο της Α1 και δυο της Α2 νομίζω πως είναι ό,τι καλύτερο αυτή την περίοδο για το τουρνουά το δικό μας. Θα είναι πολύ καλό και θα χορτάσει κι ο κόσμος βόλεϊ. Υπάρχει ακόμα μια περίπτωση είτε να πάμε στην Αθήνα και να συμμετάσχουμε κι εμείς σε τουρνουά μετρώντας τις δυνάμεις μας κατά κάποιο τρόπο, είτε να κάνουμε δυο φιλικά. Τέσσερις με έξι αγώνες είναι στο πρόγραμμά μας.»

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, το «Ροδίων» θέλει να φτάσει ακόμα ψηλότερα το αθλητικό επίπεδο του νησιού, έχει μεγαλεπήβολα σχέδια και σαφέστατα αρωγός σε αυτή την προσπάθεια εκτός από τους υποστηρικτές χορηγούς είναι κι ο κόσμος, που διψάει για καλό βόλεϊ. Το ‘χει δείξει μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν.

ΠΗΓΗ https://www.rodiaki.gr