Γιάννης Αχιλλεόπουλος: «Στον φίλο μου τον Σταμάτη...» (video)

Ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος, λίμπερο της ΑΕΚ, ήταν από τα βασικά γρανάζια του Νίκου Νεόφυτου στην προσπάθεια της Ένωσης να επιστρέψει στη Volley League Ανδρών.
Ο έμπειρος λίμπερο, μίλησε στη κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για τη φετινή σεζόν και τον στόχο που επετεύχθη χωρίς η ομάδα να ηττηθεί στο πρωτάθλημα, ενώ αφιέρωσε την άνοδο στον φίλο του τον Σταμάτη που δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας.
 
«Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί πετύχαμε τον μεγάλο μας στόχο που ήταν η άνοδος της ομάδας στην Α1. Είχαμε την δυναμική ως ομάδα, παίκτες, προπονητές και διοίκηση να τα καταφέρουμε και όλα πήγαν καλά. Το τουρνουά ήταν πολύ ωραίο, εμείς είχαμε προετοιμαστεί για αυτό και αυτό φάνηκε στο γήπεδο».
 
Για την ατμόσφαιρα στον τελικό με τον Απόλλωνα: «Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Υπήρχε κόσμος και από τις δύο ομάδες, αλλά και άνθρωποι του βόλεϊ. Μακάρι όλοι οι αγώνες στο ελληνικό βόλεϊ να γίνονται σε τέτοια ατμόσφαιρα. Εύχομαι του χρόνου η ομάδα μας να έχει αυτό τον κόσμο σε κάθε ματς». 
 
Για το που αφιερώνει την άνοδο: «Την άνοδο την αφιερώνουμε ο ένας στον άλλον. Είμαστε πολύ αγαπημένοι και φάνηκε στο γήπεδο. Θέλω όμως να το αφιερώσω στον φίλο μου Σταμάτη που δεν είναι πια κοντά μας και του στέλνω τα φιλιά μου εκεί ψηλά».

Πολυμέσα