Χάνει το τραίνο της Α2 ο Άρης;

Στο μπαράζ σωτηρίας του βορρά βρέθηκαν αντιμέτωποι Άρης και Μακεδονικός στο κλειστό της Σταυρούπολης.

Μετά από αρκετές μέρες ανάπαυλας οι δύο μονομάχοι αναγκάστηκαν να παίξουν έναν αγώνα που το μέλλον θα δείξει εάν ήταν απαραίτητος, κι αυτό γιατί ο Άρης που ήταν ο ηττημένος της βραδιάς με 3-0 σετ, θα πρέπει να περιμένει να δει εάν έχασε την κατηγορία κι αυτό θα κριθεί από το ποια ομάδα θα πέσει από την Volleyleague. Συγκεκριμένα εάν πέσει η Νίκη Αιγινίου ή ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ο Άρης θα παίζει τη νέα σεζόν στην Β Εθνική ενώ θα μείνει στην κατηγορία εάν πέσει ο Παναθηναϊκός.

Στα του αγώνα τώρα…

Οι κιτρινόμαυροι αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν τον Αλέξανδρο Γραμμενούδη που είχε αποχωρήσει λόγω σπουδών ο οποίος μαζί με το Νίκο Σκαρλατίδη αναγκάστηκαν σε ορισμένες φάσεις να παίξουν διαγώνιοι καθώς ο Δημήτρης Τσαλικιάν δεν ήταν στη διάθεση της ομάδας του για αδιευκρίνιστους λόγους.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 13-9 αλλά ο Μακεδονικός μπόρεσε και ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε το σετ με 18-25.

Το δεύτερο σετ ήταν ένας μονόλογος των πράσινων. (25-13) που με πολύ καλή επίθεση και μπλοκ από τους Κουτσονίκα και Τσακιρίδη έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση του σετ.

Το τρίτο σετ ήταν πολύ ωραίο με πολλές και όμορφες φάσεις. Ο Άρης κρατήθηκε ζωντανός με τους Τσατσούλα και Σταυρίδη αλλά στο τέλος έχασε το σετ στις λεπτομέρειες με 25-22.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Τσακιρίδης, Κουτσονίκας, Καρασαρλίδης, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Σταυρίδης, Τασιούρας και Τσατσούλας.

ΤΑ ΣΕΤ: 18-25, 13-25, 22-25

Άρης (): Γραμμενούδης, Τσατσούλας, Χασιαπέτης, Σκαρλατίδης, Σταυρίδης, Μέλκα, Τασιούρας (λ) /Βιλδιρίδης

Μακεδονικός (Γεωργιάδης): Όσσας, Τρούμπαλος, Τσακιρίδης, Κουτσονίκας, Καρασαρλίδης, Κουντουρέτης, Χαριτωνίδης (λ) / Αρτακιανός, Μάμαλης