Νίκη του ΟΦΗ και στήριξη στον Τζελάτι

Ο ΟΦΗ ξεπέρασε με νίκη το σοκ από το σοβαρό τραυματισμό του Τζελάτη, ο οποίος στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, χειρουργήθηκε και θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου, με μια νίκη ψυχολογία επί της Καλαμάτας 80 με 3-1 σετ, διευρύνοντας το σερί του στο πρωτάθλημα της Α2 βόλει (6/6 νίκες).

Στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, ο ΟΦΗ δεν είχε προβλήματα απέναντι στον αντίπαλο του.

Πήρε εύκολα τα δυο πρώτα σετ (25-20, 25-11), αλλά στο τρίτο έχασε το ρυθμό του και έδωσε την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να το πάρουν με 22-25.

Ο ΟΦΗ τελείωσε το παιχνίδι στο τέταρτο σετ με 25-22 και πανηγύρισε μια ακόμη νίκη, παίζοντας κατά διαστήματα καλό βόλει.

«Πρέπει να βρούμε τις λύσεις εκ των έσω για να καλύψουμε το κενό του Τζελάτη, ο οποίος ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες μας. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Δεν είναι εύκολο, όμως θα προσπαθήσουμε να το βάλουμε στο μυαλό μας και στο γήπεδο» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Να σημειωθεί ότι όλη η ομάδα του ΟΦΗ αφιέρωσε τη νίκη στον τραυματία Τζελάτη, ενώ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και επικεφαλής του τμήματος βόλει, Γιάννης Δανδάλης, φόρεσε τη φανέλα του αθλητή στον πάγκο, σε μια σπουδαία ενέργεια!

Τα σετ: 25-20, 25-11, 22-25, 25-22.

ΟΦΗ(Ζλατιλίδης): Λαγκουβάρδος, Μονιάκης, Μαγριπλής, Χαριτωνίδης,Μουτάφης, Καπίρης, Παπαδάκης, Αντιφάκος, Μαριάτος, Σταυρόπουλος, Δημητριάδης, Κοσκινάς, Τεφτσής.

Πηγή:ofierasitechnis.gr