Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έσπασαν το ρόδι τα Χανιά

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών πέτυχαν τα Χανιά καθώς επικράτησαν 3-0 σετ του Κέρκη Σάμου.

Ο Κέρκης είχε την ατυχία να χάσει το Λιόντα στο ζέσταμα με τράβηγμα στη γάμπα κι έτσι αναγκάστηκε να παίξει χωρίς τη βοήθεια του έμπειρου πασαδόρου. Τα  Χανιά από την άλλη με αρκετούς νεαρούς παίκτες στο ρόστερ τους έπαιξαν χωρίς άγχος και κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο μπροστά στο κατάμεστο γήπεδό τους.

Ο Κέρκης μπήκε πολύ άσχημα στο παιχνίδι σαφώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του Λιόντα που άλλαξε τα πλάνα του Πανούσου και δε μπόρεσε να αντιμετωπίσει το πολύ καλό σερβίς των Χανίων που έδωσε πολλούς πόντους στην ομάδα του Μπουρμπάκη και το πολύ καλό μπλοκ.

Στο δεύτερο σετ ο Κέρκης βρήκε τα πατήματά του με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο ως το τέλος και τα Χανιά να κάνουν το 2-0.

Στο τρίτο σετ τα Χανιά για ακόμα μια φορά πίεσαν στο σερβίς. Ο Μπουρμπάκης έβγαλε τον Μποτζολάκη και έβαλε Χαριτάκη, τον Αυλωνίτη αντί του Κουτρουμπάκη, ενώ ο Πανούσος έβαλε ξανά μέσα τον Οικονόμου. Τα Χανιά πέρασαν μπροστά και μετά το 15-11 με τον Μποτζολάκη, ο Κέρκης μείωσε αλλά ο Αλεξάκης με καλό σερβίς και επιθέσεις άνοιξε τη διαφορά και έτσι τα Χανιά πήραν τη νίκη.

Ο αγώνας τελείωσε με πόντο του λίμπερο των Χανίων τον Χαραλαμπίδη από άμυνα μετά από δυνατή επίθεση  με τη μπάλα να φεύγει στο απέναντι τερέν και τα Χανιά να σκοράρουν.

Τα σετ: 25-11, 26-24, 25-22

Διαιτητές: Τραχαλακη-Αγγελιδης

ΣΦΠ Χανιών (Δ.Μπουρμπάκης): Σαλωνίτης, Μποτζολάκης, Γρηγοράκης, Αλεξάκης, Δρανδάκης, Κουτρουμπάκης, Χαραλαμπίδης (l)/ Τζουγκαράκης, Ντοκάκης, Αυλωνίτης, Παπαδόπουλος, Ίτσιος

ΑΣ Κέρκης Μαραθόκαμπου (Πανούσος): Ηλιάδης, Κνίτης Παπακυριάκου, Κονδύλης, Οικονόμου, Ιωαννίδης, Καλαμοβράκης (l)/ Λεβογιάννης, Αρετούλης

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.