Αβίαστο τρίποντο της Κομοτηνής επί του Άρη

Τρίποντο σχεδόν αβίαστο πέτυχε η ΑΕ Κομοτηνής απέναντι στον Άρη.

Η Κομοτηνή ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς στα δύο πρώτα σετ του αγώνα καθώς ο Άρης παρουσιάστηκε μακριά από τον καλό του εαυτό με προβλήματα στην υποδοχή και το μπλοκ ενώ δεν τελείωνε εύκολα μπάλες και δεν μπόρεσε να πιέσει στο ελάχιστο την ομάδα του Κρεούζη.

Στο πρώτο σετ η Κομοτηνή ξέφυγε στο σκορ πολύ εύκολα 14-10 και το κατέκτησε 25-18. Στο δεύτερο σετ η διαφορά έφτασε στους 6 πόντους στο 15-9 και τελικά πήρε το σετ 25-15.

Ο Άρης, που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο τον Στέλιο Κουτουνίδη, αντέδρασε μόνο στο τρίτο σετ όπου και προηγήθηκε για πάρα πολύ ώρα, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 8-5 και 17-14, ωστόσο η Κομοτηνή που ως τότε είχε δείξει σημάδια χαλάρωσης, ισοφάρισε στο 19-19, πέρασε μπροστά στη συνέχεια για να πλησιάσει ξανά ο Άρης 24-23 αλλα η Κομοτηνή είχε τον τελευταίο λόγο παίρνοντας το σετ με 25-23.

Τα σετ: 25-18, 25-15, 25-23

Κομοτηνή Α.Ε. (Κρεούζης):  Δαλδαβερένης, Δεληγιαννίδης, Χρηστουηλίας, Ανδρεάδης, Μπουφίδης, Στοϊλούδης, Αρχοντούδης (λ) / Χρηστάκος, Παπαδάκης, Βαργεμητζίδης, Μετγιάζης, Πετρίδης

Άρης (Κουτουνίδης): Ωρολογάς, Τσατσούλας, Μέλκας, Χατζηαράπης, Γραμμενούδης, Τσαλικιάν, Ρωμαλιάδης (λ) / Σταυρίδης, Κατσιαφλάκας, Πρώιος, Σκαρλατίδης, Χασιαπέτης