Ο ανανεωμένος Νέστωρας υποδέχεται την Φθία Λαμίας

Ο Νέστωρας υποδέχεται τη Φθία Λαμίας την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών στο Β Όμιλο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό του Βότση στις 18.00.

Το ρόστερ του Νέστωρα έχει ανανεωθεί σχεδόν ριζικά με τον Κράβαρικ να δίνει τη θέση του πια στον Χρήστο Πάτρα που αποχώρησε από τον Περσέα.

Οι παίκτες:

Πάτρας:

Δημητριάδης Δημήτρης - Πασαδόρος

Λεωνίδας Παπαδόπουλος - Ακραίος

Μιχελάκης Γιώργος - Ακραίος /Λίμπερο

Σπανουδάκης Γιώργος - Πασαδόρος

Τσιράκης Οδυσσέας - Λίμπερο

Στίγγας Κάσσανδρος - Ακραίος

Κόκκινος Βασίλης - Ακραίος

Ράπτης Λευτέρης - Λίμπερο

Ναλμπάντης Απόστολος - Κεντρικός

Παπαϊακώβου Γιάννης - Διαγώνιος

Αγγελακούδης Φώτης - Κεντρικός

Αζούδης Χαράλαμπος - Διαγώνιος

Καψαμπέλης Αντώνης - Ακραίος

Από το Νέστωρα μας είπαν : «Ξεκινάμε το πρωτάθλημα το ρόστερ έχει αλλάξει, είναι εντελώς καινούργιο. Ο στόχος είναι οι 4 πρώτες θέσεις για να περάσουμε στον δεύτερο γύρο. Ευχόμαστε υγεία σε όλα τα παιδιά»

Από το άλλο στρατόπεδο η ΦΘΙΑ Λαμίας που σήμερα «ανέβηκε» στη Θεσσαλονίκη έχει ένα ρόστερ με κράμα νέου και παλιού και με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Ο προπονητής - παίκτης της ομάδας, Θοδωρής Παπαθωμόπουλος μας είπε:

«Είναι η 3η φορά τα τελευταία 7 χρόνια που βρισκόμαστε στην Α2. Η ομάδα αποτελείτε κατά 90% από Λαμιώτες αθλητές και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Υπεύθυνος προπονητής είμαι εγώ αλλά παίζω κιόλας και με βοηθάνε δύο πολύ καλοί συνάδελφοι οι Κ.Αναγνωστόπουλος και Κ.Πλιάτσικας. Ο στόχος μην κρυβόμαστε είναι η παραμονή στην κατηγορία. Δεν είναι εύκολος αλλά δουλεύουμε πολύ για αυτό. Είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά αυτά δουλεύουν έτσι και αυτό το κάνει πιο δύσκολο, όπως και το γεγονός ότι πέρα από 2-3 αθλητές οι υπόλοιποι δεν έχουν μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία αυτή αλλά η προσπάθεια ,η θέλησή και η δουλειά που γίνετε είναι μεγάλη. Το μόνο σίγουρο ότι θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με μία πολύ πιο έμπειρη ομάδα από εμάς. Αυτό βέβαια δεν μας φοβίζει το άγχος θα το έχουν αυτοί. Να ευχηθώ καλή σεζόν με υγεία σε όλες τις ομάδες.

Στην αποστολή θα είναι οι:  Α.Κοντοκωστας, Σ.Γιαννελης, Γ.Μπελουμπασης, Γ.Ράπτης, Β.Κωσταρας, Α.Κουκουλης , Θ.Παππαθωμοπουλος, Ν.Νατσιος, Η.Παιδιαδητης, Κ.Δημουλας, Τ.Μωυσιαδης

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 21/10/2017 

Βότση, 18.00 ΑΜΣ Νέστωρ - ΑΠΣ Φθία, Μπέλλος Ε.-Γεωργιάδης

ΕΑΚ Νεάπολης, 19.00 ΑΣ Μακεδονικός - ΧΑΝΘ, Αβραμίδης-Κουκουμάκας 

ΔΑΚ Πολίχνης, 18.00 Πήγασος Πολίχνης - Αναγέννηση Άρτας, Κυριακόπουλος-Λιοτόπουλος