Η CEV τίναξε στον αέρα τον αγώνα του Άρη με την Ελπίδα

Ξεκινάει η Α2 Ανδρών για τον Βόρειο Όμιλο αλλά ένα μεγάλο πρόβλημα προέκυψε στον αγώνα της Ελπίδας με τον Άρη που απειλεί να τινάξει στον αέρα τη φετινή σεζόν για τους «κιτρινόμαυρους».

Αυτά που είχαν ακουστεί το Καλοκαίρι για την ειδοποίηση της CEV ότι αν δεν εξοφληθούν τα χρέη προς τους ξένους αθλητές δε θα εκδοθούν νέα δελτία μεταγραφών στις ομάδες δυστυχώς έγιναν πράξη. Η CEV έστειλε οδηγία να μην εκδοθούν τα νέα δελτία κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Άρης να αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή καθώς η φετινή του ομάδα στηρίχτηκε σε πάρα πολλές μεταγραφές. Το χρέος του Άρη είναι ως προς τον Σίμο Ντάμποβιτς και οι «Αρειανοί» αφού δεν έχουν εξοφλήσει τον αθλητή δε μπορούν να «κατεβάσουν» αύριο την κανονική τους ομάδα και θα παίξουν με σύνθεση ανάγκης την πρώτη αγωνιστική ενάντια στην Ελπίδα.

Κανείς δε ξέρει τι θα γίνει με το θέμα αυτό, αν ο Άρης μπορεί να προβεί σε άμεση εξόφληση του αθλητή κι έτσι κλείσει το θέμα εκεί ή αν η σεζόν τιναχτεί στον αέρα με τον Άρη να διατρέχει κίνδυνο υποβιβασμού πριν καν ξεκινήσει αφού θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει εφήβους καθώς οι περισσότεροι από τους περσινούς αθλητές που είχαν εμπειρία και μπορούσαν να κρατήσουν την ομάδα στις πλάτες τους έχουν αποχωρήσει.

Εάν τα δελτία των νέων αθλητών δεν «βγουν» τι θα γίνουν οι αθλητές; Η ΕΟΠΕ θα αναγκαστεί να τους αφήσει ελεύθερους για να βρουν ομάδα;

ΕΔΩ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΡΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ)

Η Ελπίδα από την άλλη δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα χρησιμοποιήσει κανονικά όλη την ομάδα της.

Ο Ευθύμης Γαληρόπουλος μας είπε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα πόσο μάλλον όταν το πρώτο παιχνίδι είναι με μια ομάδα με προϊστορία όπως ο Άρης. Η ομάδα μας φέτος απαρτίζεται από νέα παιδιά με όρεξη για παιχνίδι και στόχους για το καλύτερο δυνατό! Εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

ΕΔΩ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Α2 Ανδρών - Β΄ Όμιλος - 1ος Υποόμιλος
1η αγωνιστική
 
Σάββατο 21/10/2017 
Ν.Σαμαράς, 18.00 ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας - ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής, Ιωαννίδης-Μαργαριτίδης
ΔΑΚ Καλαμαριάς, 18.00 ΜΓΣ Απόλλων - ΑΟ Ορεστιάδας, Μπουγιούκας Κ.-Στεργιόπουλος Χ.
Ι. Λεμονίδης, 19.30 ΑΣ Ελπίς - ΑΣ Άρης, Παπαδόπουλος-Δρανίτσας
Κοιλάδας-Εξοχών, 18.00 ΑΟ Σερρών - ΓΕ Αλεξανδρούπολης, Στεργιόπουλος Δ.-Κωστόπουλος