Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγγελόπουλος: «Θα έρθουν καλύτερες μέρες για την ΕΑΠ»

Παρότι η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ είχε απολογισμό δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Τουρνουά «Γ. Τσιτσάρας» οι εμφανίσεις της ήταν ικανοποιητικές και έδειξε ότι σιγά-σιγά βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.
 
Ο προπονητής της ΕΑΠ, Άρης Αγγελόπουλος μιλώντας στην «Γ» έκανε τον απολογισμό της ομάδα το Σαββατοκύριακο.
«Ο αέρας και η ατμόσφαιρα αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν διαφορετικός στο γήπεδο της ΕΑΠ. Θύμιζε κάτι από άλλες εποχές, η ομάδα της ΕΑΠ είναι τόσο ενσωματωμένη με το βόλεϊ της Πάτρας όσο και της Ελλάδας αφού η παρουσία της στις μεγάλες κατηγορίες αλλά και πολλών αθλητών της σε εθνικά συγκροτήματα είναι πλούσια» είπε ο Άρης Αγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει πλέον αντίπαλο το χρόνο και θα χρειαστεί υπομονή, μεθοδευόμενες κινήσεις αλλά πάνω από όλα τη συνδρομή όλων των φίλων της προκειμένου να έρθουν καλύτερες μέρες για το σύλλογο». 
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  
Στο μεταξύ, ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης της ΕΑΠ για το Τουρνουά το οποίο στέφτηκε με επιτυχία τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, καθώς πολύς κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες και απόλαυσε πλούσιο θέαμα ενώ στόχος είναι να γίνει θεσμός. 
Η διοίκηση της ΕΑΠ τίμησε τη μνήμη του παλιού παράγοντα της ομάδας Γιάννη Τσιτσάρα και μάλιστα δόθηκε πλακέτα στην σύζυγο του Χαρά. 
Το μέλος του τομέα υγείας της Ν.Δ. Έλενα Κονιδάρη έδωσε πλακέτα στον αρχηγό του Παμβοχαϊκού που κατάκτησε την 1η θέση του Τουρνουά και ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Ξυλιάς στον αρχηγό της Νίκης Αιγινίου. 
Στις ομάδες της Παναχαϊκης και της ΕΑΠ πλακέτα έδωσε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ, Θεόδωρος Κανελλόπουλος ενώ ο παλιός παράγοντας του συλλόγου Βαγγέλης Γερασιμόπουλος έδωσε αναμνηστικά στους διαιτητές. 
ΠΗΓΗ http://gnomip.gr 
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.