Δαρείος: "Τίποτα δεν έχει σημασία σε φιλολογικό επίπεδο"

Για τη νέα σεζόν μίλησε στη «Match» της Δευτέρας μίλησε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της Ολυμπιάδας, Άκης Δαρείος.

Οι «πορτοκαλί» στρώνονται από σήμερα στη δουλειά, καθώς ξεκινά η προετοιμασία τους για μία ακόμη σεζόν στην Α2, αρκετά περισσότερο απαιτητική από πέρυσι.

«Βρισκόμαστε σε έναν όμιλο που έχει αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Κι αυτό διότι συμπεριλαμβάνονται ομάδες οι οποίες έχουν δομηθεί για να κυνηγήσουν την άνοδο στη Volleyleague», επεσήμανε χαρακτηριστικά στη «Match» ο προπονητής Άκης Δαρείος, που ωστόσο δεν έκρυψε την πίστη στους αθλητές του: «Έχουμε αποδείξει ότι ανταποκρινόμαστε σωστά και κάνουμε πάντα πορείες αξιόλογες, με αποκορύφωμα την περσινή».

Η στοχοθεσία βέβαια για την Ολυμπιάδα σε γενικές γραμμές ορίζεται σύμφωνα με τον κ. Δαρείο ως εξής: «Ο στόχος τη φετινή σεζόν είναι να βασιστούμε πάνω στην περσινή μας πορεία και να κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε». Ο κόουτς των Πατρινών ωστόσο, επί του πρακτέου, αδυνατεί ακόμη να αναφερθεί σε ξεκάθαρο αγωνιστικό στόχο κι αυτό διότι όπως τονίζει ο ίδιος «για ποιους στόχους να μιλήσουμε; Εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει με αυτούς. Λέγανε για Pro League και Pro League δεν είδαμε στο τέλος».

Αναφορικά με το ρόστερ της Ολυμπιάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ο Άκης Δαρείος επιμένει ότι όλα θα πρέπει να τα δούμε στο γήπεδο και πως τίποτα δεν έχει σημασία σε φιλολογικό επίπεδο. «Τα ρόστερ κρίνονται και η αξία τους αναδεικνύεται ανάλογα με τα αποτελέσματα και τις αποδόσεις. Δεν παίζουν ρόλο τα ονόματα. Μπορεί να πάρεις ένα καλό όνομα και να μη σου προσφέρει», σημειώνει.

«Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ήρθαν κάποια παιδιά πίσω, έφυγαν κάποια άλλα, γενικά όμως καταβάλλουμε προσπάθειες για να παρουσιαστεί η Ολυμπιάδα όσο το δυνατόν ετοιμοπόλεμη», προσθέτει ο κ. Δαρείος, ο οποίος αρνήθηκε στη συνέχεια να προχωρήσει σε σύγκριση της περσινής ομάδας με τη φετινή.

«Δεν είναι κομψό να κάνουμε συγκρίσεις του πέρυσι με φέτος. Μπορεί να αδικήσουμε κάποια παιδιά και δεν είναι σε σωστό», ανέφερε συγκεκριμένα.