Ξεκίνησαν οι κυανόρεθροι με αισιοδοξία (VIDEO)

Tη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Νέας Σμύρνης η πρώτη συγκέντρωση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Πανιωνίου, με τον πήχη να έχει ανέβει ψηλά και τις προσδοκίες να είναι μεγάλες εν όψει της νέας σεζόν.

Το Nstv βρέθηκε στην “πρώτη” των “κυανέρυθρων” και μίλησε με τους ανθρώπους που θα τρέξουν το τμήμα τη φετινή χρονιά, τον προπονητή αλλά και τους αθλητές της ομάδας, παλιούς και νέους.

Στην παρουσίαση βρέθηκαν επίσης εκτός φυσικά του www.nstv.gr,από τοπικά μέσα ενημέρωσης η εφημερίδα Η Φωνή της Nέας Σμύρνης (παρουσία του εκδότη της και Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Πανταζή), το site panionia-idea.gr και to site panionianea.gr.

Η εφημερίδα μας Φωνή της Νέας Σμύρνης συνεχίζει και φέτος να βρίσκεται ανάμεσα στους οικονομικούς χορηγούς της ομάδας Βόλλευ Ανδρών συν οτι πλέον θα συνεισφέρει και με τακτικό ρεπορτάζ!

Ο νέος τεχνικός του Ιστορικού, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μοιράστηκε μαζί μας τις πρώτες του σκέψεις για την καινούρια του ομάδα: “Έχουν έρθει πολλά νέα πρόσωπα και είναι παιδιά που έχουν εξαιρετικό χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή. Θέλουμε στην ομάδα νικητές και νικητής δεν είναι αυτός που κερδίζει πάντα αλλά αυτός που παίζει για να κερδίσει. Οι στόχοι μας είναι τρεις: να βελτιωθεί ο κάθε ένας παίκτης ατομικά σαν αθλητής, ο δεύτερος είναι να παίζουμε καλά και ο τρίτος είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια”. Όσον αφορά τη δυναμικότητα της φετινής Α2 τόνισε: “Το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό στον δικό μας όμιλο, θα γίνουν μεγάλες μάχες, αμφίρροπα παιχνίδια και τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη”.

Οι δύο έφοροι της ομάδας, Άλμπερτ Νεόφυτος και Νίκος Φραγκιόγλου, μίλησαν κι αυτοί για τη φετινή ομάδα του Πανιωνίου: “Έχουμε πολύ καλή ομάδα και έναν πολύ καλό προπονητή. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε εξαιρετικά” μας είπε ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος αναφέρθηκε στο πόσο έχει ανέβει ο πήχης φέτος: “Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο τμήμα και ο πήχης είναι αρκετά ψηλά τόσο από πλευράς έμψυχου δυναμικού όσο και από πλευράς διάθεσης. Θεωρώ πως αν είμαστε υγιείς θα κάνουμε πολύ καλό πρωτάθλημα”.

Ένας από τους παίκτες του Πανιωνίου, ο Στέλιος Κουτσούρης, δήλωσε πως: “Φέτος έχουμε μια πιο έμπειρη ομάδα και θα διαχειριστούμε καλύτερα κάποιες καταστάσεις” ενώ ο Μάριος Βλαβιανός με τη σειρά του τόνισε: “Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και πιστεύω πως μπορούμε να χτυπήσουμε μια θέση στην πρώτη τριάδα ή τετράδα”.

Δηλώσεις στην κάμερα έκαναν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των “κυανέρυθρων”, Άγγελος Καρακίτσος, Θοδωρής Μπεκιάρης, Θοδωρής Πλεμμένος, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, Γιώργος Μίχας και Στρατής Σωτηράκης, οι οποίοι μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα τους αλλά και στους στόχους της φετινής ομάδας.

 

Πολυμέσα