Η Ευκολία της κατάργησης και η θυληκοποίηση του βόλεϊ

Ο Απόλλων εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη μη δημιουργία pre league και την πρόθεση να ενισχύσει της ακαδημίες του και την ανδρική ομάδα με νέους αθλητές.

"Οι ομάδες του ανδρικού βόλεϊ ψήφισαν όχι στην νέα κατηγορία Preleague.  Έτσι η πρόθεση της περασμένης διοίκησης της Ομοσπονδίας πάει μονομιάς στο καλάθι των αχρήστων και τώρα πέφτει ο κλήρος στη νέα διοίκηση για να αποφασίσει πώς θα υλοποιήσει το πρωτάθλημα της υπάρχουσας Α2 κατηγορίας την ερχόμενη περίοδο.

Θα είναι ένα πρωτάθλημα 4 ομίλων με 9 ομάδες και αποχωρήσεις εξ αρχής όπως πέρυσι, ή μία κατηγορία με 3 'σοβαρούς' ομίλους των 12 ομάδων;

Στις μέρες που ζούμε, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν πραγματικοί χορηγοί ομάδων που θα αναλάβουν τα έξοδα μετακινήσεων και αποπληρωμών του ρόστερ των αθλητών. Το αποτέλεσμα είναι οι σύλλογοι να στενάζουν απο τα δυσβάσταχτα βάρη και το οικονομικό κενό να μεγενθύνεται!

Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε το πώς η Ομοσπονδία σχεδιάζει να αναβαθμίσει ένα άθλημα με τομέα ανδρών που 'υποφέρει', καθώς όλο και περισσότερα αγόρια ...λείπουν απο αυτό!

Το βόλεϊ, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων ετών, γίνεται ολοένα και πιο 'κοριτσίστικο' αφού οι ακαδημίες των συλλόγων έχουν συντριπτική πλειοψηφία κοριτσιών σε σχέση με τα αγόρια...

Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ πρέπει να τοποθετηθεί σε αυτή την υπόθεση και να σχεδιάσει το 'όποιο μέλλον' του ανδρικού τμήματος με πιθανότητες διάκρισης και συνέχειας. Τη νέα περίοδο αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μία εκ βάθρων ανανέωση του δυναμικού μας, φροντίζοντας να έρθουμε σε επαφή με πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά που θα μπορέσουν να εξελιχθούν με την βοήθεια των προπονητών μας.

Ο νέος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα είναι μία ομάδα νεαρών παιδιών με ταλέντο, ηλικίες που θα ξαφνιάσουν και υπομονή να περιμένουμε μελλοντικές διακρίσεις. Λίγοι αθλητές απο την περσινή ομάδα θα αποτελέσουν το αντίβαρο στη ζυγαριά μεταξύ νέων - παλαιών, μικρών - μεγάλων και ελπίζουμε τα αποτελέσματα να δικαιώσουν την προσπάθεια μας!

Έτσι θα πάμε λοιπόν!"