Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΑΠ: "Γινόμαστε θεατές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013"

H EAΠ έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκου Ρουμελιώτη σε εφημερίδα της Πάτρας για τα πλάνα της Παναχαϊκής που αφορούν παίκτες της ΕΑΠ:

"Τις τελευταίες ημέρες, γινόμαστε θεατές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 15/5/17 σε τοπική αθλητική εφημερίδα ο αρχηγός της ομάδας Βόλεϊ δίνοντας συνέντευξη, καθόρισε τους μελλοντικούς στόχους της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, θέτοντας σαν βασική παράμετρο τόσο την οικονομική στήριξη από επιχειρηματίες, όσο και την προσπάθεια υφαρπαγής ταλαντούχων αθλητών από τα άλλα πατρινά σωματεία.

Μια πρωτόγνωρη και ανήθική προσπάθεια, όταν καλεί γονείς και αθλητές να Παρασυρθούν και να εναντιωθούν στα σωματεία που τους ανέδειξαν, και όχι στη συνήθης οδό κατά τη μεταγραφική περίοδο, όπου συζητούν τα σωματεία με τις Διοικήσεις και τους προέδρους τους.

Στο στόχαστρο βέβαια δεν θα έλειπε και η ομάδα μας, με τους ταλαντούχους αθλητές που έχει στο ρόστερ της, γεγονός που προφανώς είχε σαν συνέπεια το πρωτοφανές φαινόμενο, αθλητής, να μην ακολουθήσει τους συναθλητές του και την ομάδα του στην τελική φάση του Πανελληνίου Εφηβικού Πρωταθλήματος και που αποτελεί την ομορφότερη στιγμή της αθλητικής καριέρας ενός νέου αθλητή.

Επειδή πιθανόν κάποιοι, είτε από σκοπιμότητα είτε από αγνοία, Παπαγαλίζουν ότι δήθεν η Ε.Α.Π. δεν θέλει ή δεν μπορεί να ανέβει στο Volleyleague, το τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι η Ε.Α.Π. Βήμα-Βήμα θα ανέβει στα μεγάλα σαλόνια με τα δικά της παιδιά.

Για το λόγο αυτό και για να κλείσουμε την οποιαδήποτε πρώιμη μεταγραφολογία, δηλώνουμε ότι στο σκαλοπάτι για την κορυφή, στην proleague, θα παραμείνει το υπάρχον ρόστερ της ομάδας και ενισχυθεί με αθλητές κοντά τους ηλικιακά, ώστε να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει και την άνοδο.

Στη νέα ομάδα που σχεδιάζουμε, εκτός του σημερινού ρόστερ, φιλοδοξούμε να εντάξουμε π.χ. και τους αθλητές ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ Β., ΜΑΥΡΑΓΑΝΝΗ Ν. καθώς και δύο περιπτώσεις, όπου θα συζητήσουμε με τις ομάδες τους κατά την μεταγραφική περίοδο.

Βεβαία θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και τυχόν τη θέληση του Νίκου Ρουμελιώτη, να κλείσει την αθλητική του καριέρα στην ομάδα που τον ανέδειξε, συμβάλλοντας με την εμπειρία του την προσπάθειά μας."

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.