Δανδάλης: "Θα εξετάσουμε τις συνθήκες και θα δούμε τι θα κάνουμε"

«Θα εξετάσουμε τις συνθήκες και θα αποφασίσουμε αν πρέπει να επαναλάβουμε την φετινή προσπάθεια που έκανε το βόλει του ΟΦΗ» δήλωσε στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο Γιάννης Δανδάλης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου και επικεφαλής του τμήματος βόλει του ΟΦΗ, έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, που έφερε τον ΟΦΗ να διεκδικεί στα μπαράζ την άνοδο του στην Α1, αλλά να μην τα καταφέρνει τελικά.

Ωστόσο κατάφερε να βρίσκεται στις 8 καλύτερες ομάδες της Α2 και θα είναι στην κατηγορία Preleagueτην οποία θέλει να δημιουργήσει η Ομοσπονδία τη νέα περίοδο κάτω από την Α1.

«Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας φέτος. Δεν μπορώ να πω ότι δεν στεναχωρήθηκα βέβαια, επειδή δεν καταφέραμε να πάμε στην Α1. Ηταν μια μεγάλη ευκαιρία. Μέχρι ένα σημείο η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή όλη τη χρονιά.

Δυστυχώς στα μπαράζ δεν τα καταφέραμε. Στο κρίσιμο πρώτο παιχνίδι δεν κερδίσαμε και μετά ήρθε η απογοήτευση».

Για την επόμενη μέρα, στο βόλει του ΟΦΗ ο Γιάννης Δανδάλης υποστήριξε ότι «δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να πούμε τι θα γίνει. Θα περιμένουμε την απόφαση της Ομοσπονδίας για την Preleague. Για μας είναι σημαντικό να γίνει, γιατί θα είναι ένα πρωτάθλημα με 12 ποιοτικές ομάδες και ένα σκαλί κάτω απ την Α1.

Θα εξετάσουμε τις συνθήκες και θα αποφασίσουμε, τι θα πράξουμε».