Οι κληρώσεις των Ειδικών τουρνουά της Α2 Ανδρών και Γυναικών και του Πανελληνίου των Νεανίδων

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΟΠΕ οι κληρώσεις για τα Ειδικά τουρνουά ανόδου της Α2 Ανδρών, του Ειδικού τουρνουά Ανόδου στην Α1 Γυναικών και της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων.

Το πρόγραμμα για το Ειδικό τουρνουά ανόδου στην Α1 Γυναικών μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ (τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το γήπεδο και οι ακριβείς ώρες διεξαγωγής των αγώνων). Οι ομάδες Α και Β είναι οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα στο Ειδικό Τουρνουά του Α' ομίλου που ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Τετάρτη στο κλειστό γυμναστήριο Ερυθραίας.

Το πρόγραμμα για το Ειδικό τουρνουά του Α’ ομίλου της Α2 Ανδρών μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ (τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το γήπεδο και οι ακριβείς ώρες διεξαγωγής των αγώνων).

Το πρόγραμμα για το Ειδικό τουρνουά του Β’ ομίλου της Α2 Ανδρών μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ (τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το γήπεδο και οι ακριβείς ώρες διεξαγωγής των αγώνων).

Το πρόγραμμα του Α’ ομίλου της Ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Νεανίδων (οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό της Ελασσόνας) μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα του Β’ ομίλου της Ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων (οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό του Λουτρακίου) μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.