Φιλικά παιχνίδια του Πήγασου με Κομοτηνή και Σέρρες

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Κυριακή στο ΔΑΚ Πολίχνης, ο Πήγασος επικράτησε 3-1 της Κομοτηνής.

Πήγασος και Κομοτηνή θα αγωνιστούν στον ίδιο όμιλο και μάλιστα θα συναντηθούν την πρώτη αγωνιστική στο κλειστό της δεύτερης.

Όσον αφορά το φιλικό, ο Πήγασος προηγήθηκε 1-0 σετ, ο Κουτουνίδης άλλαξε την αρχική 7άδα, στο δεύτερο, δοκιμάζοντας διαφορετικό σχήμα διατηρώντας το καλό του πρόσωπο με αποτέλεσμα να γίνει γρήγορα το 2-0. Στη συνέχεια έγιναν κι άλλες αλλαγές καθώς ο Κουτουνίδης ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής στους εφήβους της ομάδας που σήμερα αγωνίζονταν ενάντια στον Άρη για το πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ και άλλαξε όλη τη βασική, ανδρική ομάδα. Η Κομοτηνή με καλό ρυθμό πήρε και το τρίτο σετ  μειώνοντας σε 2-1 αλλά η εφηβική του Πήγασου αντέδρασε στο επόμενο και ο Πήγασος πήρε το παιχνίδι.

Για τον Πήγασο στο πρώτο σετ: Κομητούδης, Μωυσίδης, Αντύπας, Παράσογλου, Κουκουμάκας, Καϊλής, Γκιουγκής , αλλαγές Παπαπαναγιώτου, Φωτιάδης αντί Μωυσίδη και Κουκουμάκα και στα άλλα δύο: Ποχάνης, Χρηστάκος, Καπετανίδης, Φωτιάδης, Σταυρίδης, Καϊλής, Τζιάβρας (λ).

* Απουσίασε ο Γκούγκουρας

Α.Ε.Κ (Γιαννακόπουλος) Δαλδαβερένης, Μαρούτας, Ανδρεάδης, Χρηστουηλίας, Παπαϊωάννου, Χατζηβλασίου, Βαριεμιτζίνης, Δημόπουλος, Τερζόγλου, Φάκας, Δεληγιαννίδης, Λαχτάρας, Χρυσοστόμου Γ., Χρυσοστόμου Α.

Το Σαββάτο ο Πήγασος έδωσε ακόμα ένα φιλικό με τις Σέρρες το οποίο ήρθε κι αυτό ισόπαλο 2-2 σετ με τον Κουτουνίδη να χρησιμοποιεί τους Κομητούδη, Παπαπαναγιώτου, Παράσογλου, Γκιουγκή (λ), Αντύπας, Κουκουμάκας, Καπετανίδης /Μωυσίδης, Καϊλής, Τζιάβρας (λ), Ποχάνης, Χρηστάκος, Φωτιάδης

* Απουσίασαν Παράσογλου και  Σταυρίδης

* Στην ομάδα των Σερρών αγωνίζονται ο πατέρας και ο αδερφός του πασαδόρου του Πήγασου, Κομητούδη, ενώ από φέτος στελεχώνει την ομάδα και ο Στέλιος Νικηφορίδης που έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Α1.

Ο Πήγασος θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Α2 που ξεκινάει 5&6 Νοεμβρίου με δύο ακόμα φιλικά, το πρώτο αύριο Τρίτη με το Νέστωρα στην Πολίχνη και το Σαββάτο με τη Νίκη στο Αιγίνιο.