Ολυμπιακός ΣΦΠ: Να παραμείνει ο κυρίαρχος(ROSTER-VIDEOS)

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και γι'αυτό ο Ολυμπιακός του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς κράτησε για άλλη μία σεζόν τον βασικό του κορμό, κάνοντας πέντε προσεκτικές προσθήκες για να παραμείνει κυρίαρχος για 8η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα.

Η Άνα Ζιβογίνοτις-Λαζάρεβιτς μετά από δύο χρόνια επέστρεψε στο κλειστό του Ρέντη, η ακραία Αλεξία Καλανταρίδου και η πασαδόρος Παναγιώτα Ξανθοπούλου μετακόμισαν από την Σαντορίνη στον Πειραιά, η Ξένια Κακουράτου μετά από φοβερή σεζόν με τον Πανναξιακό πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ενώ αποκτήθηκε και η διεθνής ακραία Σία Τοτσίδου από την ΑΕΚ.
Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα είναι προπονητής της ομάδας για πέμπτη συνεχή σεζόν και στοχεύει μαζί με το υπόλοιπο ρόστερ στην διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα και να προχωρήσουν όσο πιο μακριά γίνεται στο Challenge Cup.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού ΣΦΠ ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα της Volleyleague ΕΔΩ.
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Προπονητής Ολυμπιακού ΣΦΠ): «Πλεονέκτημα ότι κρατήσαμε τον βασικό μας κορμό»

«Στον Ολυμπιακό το επαναλαμβάνουμε αυτό κάθε χρόνο στην έναρξη της σεζόν. Είναι φυσιολογικό για τον Ολυμπιακό να κυνηγά τίτλους σε όλα τα σπορ και αυτό θα κυνηγήσουμε και φέτος. Πρωτάθλημα και Κύπελλο και φυσικά να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Πολλές ομάδες άλλαξαν αρκετά τα ρόστερ τους και ίσως ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι ότι εμείς δεν κάναμε πολλές αλλαγές».

Για την πορεία της Εθνικής γυναικών και πως θα βοηθηθεί το ελληνικό πρωτάθλημα: «Σίγουρα θα βοηθήσει. Αρκετές αθλήτριες της Εθνικής πήραν πολλές εμπειρίες από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με τις ξένες αθλήτριες υψηλού επιπέδου που ήρθαν φέτος στις ελληνικές ομάδες θα βοηθήσουν να ανέβει το επίπεδο στο πρωτάθλημα. Έξι-επτά ομάδες του πρωταθλήματος είναι δυνατές και θα παλέψουν ως το τέλος».

Στέλλα Χριστοδούλου (Αρχηγός Ολυμπιακού ΣΦΠ): «Οποιαδήποτε απώλεια τίτλου θα είναι αποτυχία»

«Το χαρακτηστικό μας φέτος θα είναι το πάθος που θα βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα με νέες αθλήτριες αλλά και παλιές γνώριμες και όλες έχουμε πολύ όρεξη για δουλειά. Περιμένουμε για άλλη μία σεζόν τον κόσμο μας στο Ρέντη και εμείς θα βγάλουμε ενέργεια στο γήπεδο και το 100% των δυνατοτήτων μας. Θέλουμε τους φιλάθλους μας, τους χρειαζόμαστε και τους περιμένουμε στο πλευρό μας. Οι στόχοι μας είναι πάντα υψηλοί. Θέλουμε να κρατήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα και μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Οποιαδήποτε απώλεια τίτλου θα είναι αποτυχία».

Πολυμέσα