Ολυμπιακός και Πανναξιακός για τον τίτλο του πρωταθλητή

Η ώρα των τελικών της Volleyleague Γυναικών ήρθε.

Ολυμπιακός και Πανναξιακός αναμετρώνται στις 3 νίκες για τον τίτλο του πρωταθλητή Έλλαδας για το 2019 και η αρχή θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στο «Μελίνα Μερκούρη» (20/4, 18.00).

Στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, οι «ερυθρόλευκες» ξεπέρασαν το εμπόδιο της Θέτιδας Βούλας με 2-0 νίκες και ο Πανναξιακός πάλι με 2-0 νίκες απέκλεισε τον ΑΟ Θήρας. Ολυμπιακός και Πανναξιακός έχουν αναμετρηθεί και τη σεζόν 2016-17 στους τελικούς της Volleyleague, με την ομάδα του Πειραιά να φθάνει μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Ο αγώνας θα καλυφθεί διαδικτυακά από το osfptv στο youtube.

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός ΣΦΠ): «Eίμαστε έτοιμοι για τη έναρξη των πλέι οφ στη διάρκεια των οποίων θέλουμε να επιβεβαιώσουμε τη δυναμική της ομάδας μας για να πανηγυρίσουμε στο τέλος την κατάκτηση του πρωταθλήματος για μια ακόμα φορά. Παρά τις απουσίες έχουμε την ποιότητα και τις λύσεις για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και περιμένουμε το Σάββατο τον κόσμο μας να έρθει στο Ρέντη και να μας στηρίξει στην προσπάθεια για την πρώτη νίκη».

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Ξεκινάμε μία πολύ δύσκολη σειρά αγώνων. Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί, ειδικά στο γήπεδό του, αλλά θα δώσουμε ό,τι έχουμε και θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Μετά τα 3 συνεχόμενα παιχνίδια στα 5 σετ με τη Σαντορίνη, γεμίσαμε τις μπαταρίες μας και είμαστε υγιείς. Εύχομαι πρώτα απ'όλα υγεία στις αθλήτριές των δύο ομάδων και φυσικά να ευχηθούμε γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στη Χίπε και στη Γιώτα».

Πρώτος τελικός - Σάββατο 20 Απριλίου

Μ. Μερκούρη 18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Παπαθανασίου, Σταθοπούλου, Χατζηθωμά, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Καλλυμνιου.

Δεύτερος τελικός - Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου

ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Τρίτος τελικός - Τετάρτη 1 Μαΐου

Μ. Μερκούρη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πανναξιακός ΑΟΝ

Τέταρτος τελικός - Σάββατο 4 Μαΐου (Αν χρειαστεί)

ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Πέμπτος τελικός - Τετάρτη 8 Μαΐου (Αν χρειαστεί)

Μ. Μερκούρη, -: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πανναξιακός ΑΟΝ