ΑΣΠ Θέτις: Με Γιάννη Νικολάκη για την έκπληξη - Το ρόστερ

Έναν χρόνο κράτησε η απουσία της Θέτιδας από την μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα της Βούλας ήταν η πρωταθλήτρια της περυσινής Pre League, κερδίζοντας απευθείας την άνοδο στη Volleyleague ως πρώτη στη βαθμολογία.

Με οκτώ αθλήτριες που παρέμειναν από την περσινή σεζόν στην Pre League και έξι νέες προσθήκες, η ομάδα της Βούλας εντάσσεται στο γκρουπ των ομάδων που μπορεί να αποτελέσουν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Τις προσδοκίες ανεβάζει η παρουσία του έμπειρου προπονητή Γιάννη Νικολάκη ο οποίος έχει σχεδιάσει με προσοχή το νέο ρόστερ.

Η μοναδική ξένη είναι η Aμερικανίδα ακραία Τέιλορ Μίλτον που μαζί με τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου που αποκτήθηκε από τον Γ.Σ.Ηλιούπολης, θα σηκώσουν και το βάρος της ομάδας. Αποκτήθηκε η κύπρια διαγώνια - ακραία Ράνια Στυλιανού και η κεντρική Ιωάννα Γκουντιμένκο από τον Πανιώνιο. Επίσης αποκτήθηκε η κεντρική Νίκη Απλαδά από τη ΓΕ Ηρακλείου και η νεαρή ακραία Ιωάννα Φωτεινή Χαριτωνίδη από το Αιγάλεω. Στόχος είναι η καλή πορεία και η γρήγορη παραμονή στην Volley League γυναικών.

Το ρόστερ της Θέτιδας ΕΔΩ.

Γιάννης Νικολάκης: «Σεμνά και ταπεινά θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο»

Ο προπονητής της Θέτιδας Βούλας Γιάννης Νικολάκης δήλωσε:

«Ο φετινός μας στόχος είναι να μπουν οι βάσεις για να σταθεροποιηθεί η ομάδα στην Α1. Το στοίχημά μας είναι να παρουσιάσουμε μία μαχητική ομάδα με ενθουσιασμό που να δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα απαρτίζεται με ένα μείγμα ταλαντούχων αθλητριών και μαζί με τις έμπειρες Ελληνίδες και την ξένη μας, θα προσπαθήσουμε ταπεινά, σεμνά και με πολύ δουλειά να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα».

Για το πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών: «Φαβορί είναι αναμφισβήτητα ο Ολυμπιακός. Από κει και πέρα, η Σαντορίνη, ο Άρης, η Νάξος δείχνουν δυναμική χωρίς να αποκλείουμε και κάποιες άλλες ομάδες που θα βρεθούν στη πορεία. Για αουτσάιντερ δεν μπορούμε να πούμε ακόμη γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς. Τα αποτελέσματα, η σταθερότητα και ο παράγοντας τύχη θα δώσουν προβάδισμα σε όποια ομάδα χρηστεί. Η προετοιμασία μας κύλησε ομαλά και πλέον ανυπομονούμε να αρχίσει το πρωτάθλημα».