Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 988

Λύνουν τις διαφορές τους Άρης και Θήρα για μια θέση στους τελικούς

Στο ΔΑΚ Πυλαίας θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Volleyleague Γυναικών ανάμεσα στον Άρη και τον ΑΟ Θήρας. Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 1-1 νίκες στη σειρά των ημιτελικών και το εισιτήριο για τον τελικό θα βγει την Κυριακή 15 Απριλίου (19.30).

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης νίκησε με 3-1 σετ, με τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη να ισοφαρίζει επικρατώντας μετά από συναρπαστικό παιχνίδι με 3-2 σετ. Σε περίπτωση που οι "κιτρινόμαυρες" επικρατήσουν θα προκριθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό πρωταθλήματος, ενώ αν ο ΑΟ Θήρας βγει νικητής θα βρεθεί στον τελικό για δεύτερη φορά μετά το 2016. 

 

Γιάννης Τσαϊρέλης (Άρης): «Ουσιαστικά είναι ένας τελικός. Περίμενα ότι θα έφτασε η σειρά σε τρία παιχνίδια. Παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας και ο αγώνας θα έχει ένταση. Ο στόχος είναι η νίκη, είμαστε σε καλή κατάσταση. Το θέλουμε πολύ και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

 

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και είναι ένας "τελικός". Θέλουμε να παρουσιαστούμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να περάσουμε στον τελικό».