Η Ηλιούπολη στη Σαντορίνη

Στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, ΑΟ Θήρας και Ηλιούπολης θα τεθούν αντιμέτωποι για την 20η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών (17/3, 19.00).
Η αναμέτρηση θα καλυφθεί διαδικτυακά μέσω του neasantorinis.gr.

Ο ΑΟ Θήρας θέλει να επανέλθει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, μετά την ήττα από τους Μακεδόνες στο κλειστό των Κυμίνων. Στόχος για τις Σαντορινιές η νίκη για να συνεχίζουν να ελπίζουν για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Η Ηλιούπολη, την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε με 3-0 εντός έδρας από τον Πανναξιακό. Η ομάδα της Πηνελόπης Μπλάμη βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς.

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο και να δείξουμε πάλι τον καλό μας εαυτό. Πρέπει να πάρουμε νίκες στα παιχνίδια που μένουν για να πλασαριστούμε σε καλύτερη θέση ενόψει πλέι οφ».

Πηνελόπη Μπλάμη (ΓΣ Ηλιούπολης): «Πετυχαίνουμε τη Σαντορίνη μετά από ήττα με τους Μακεδόνες. Θα τα δώσει όλα γιατί διεκδικεί την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

STATS TIPS
 
Με τους 19 πόντους που πήρε η Σία Τοτσίδου της Ηλιούπολης στον αγώνα με τον Πανναξιακό προσπέρασε στη 2η θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος την Μέρκοβα της Θήρας.
 
Για 1η φορά στο πρωτάθλημα η Ηλιούπολη στο ματς με τον Πανναξιακό δεν πήρε ούτε ένα μπλοκ-πόντο.