Ο Πορφύρας υποδέχεται τον Αίαντα που ελπίζει για 4άδα

Τον Αίαντα Ευόσμου υποδέχεται στο «Π. Σαλπέας» ο Πορφύρας, για την 19η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών (10/3, 20.00).

Ο Αίας με 27 βαθμούς έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες να βρεθεί στην τετράδα της βαθμολογίας, ωστόσο εκτός από τους απαραίτητους βαθμούς θα χρειαστεί και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ο Πορφύρας, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό κρατάει την καλή εμφάνιση απέναντι στον Κυπελλούχο Ελλάδας και στοχεύει στη διάρκεια, για να μπορέσει να πάρει τη νίκη με αντίπαλο τον Αίαντα.

Βασίλης Πανδής (Πορφύρας): «Ο Αίας είναι μία καλά δομημένη ομάδα με ισορροπία σε όλες τις θέσεις και παίζει ορθολογικό βόλεϊ. Θεωρώ πως τον αδικεί η βαθμολογική θέση που έχει τώρα και θα έπρεπε να είναι πιο κοντά στη τετράδα. Είναι το φαβορί του αγώνα αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη».

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (Αίας Ευόσμου): «Ο Πορφύρας έχει σταθερό σύνολο όλη τη σεζόν και είναι αξιόμαχη ομάδα. Αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο πρέπει να πάρουμε τη νίκη».
 

STATS TIPS

Την 2η της καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η Κωνσταντινίδου του Αίαντα στο ματς με την Κόρινθο με 15 πόντους, με 12/18 66,7% επιθέσεις, 1 άσσο και 2 μπλοκ. Η καλύτερη παραμένει από την 5η αγωνιστική στην εκτός έδρας νίκη επί των Μακεδόνων που είχε 18 πόντους με 13/21 61,9% και 5 μπλοκ.
 

Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά
Data