Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κομβικό παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον ΑΟ Θήρας

Η αναμέτρηση του Άρη με τον ΑΟ Θήρας στη Θεσσαλονίκη ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.


Οι «κιτρινόμαυρες» βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, με τις Σαντορινιές να έχουν έναν αγώνα λιγότερο. Ο νικητής του σαββατιάτικου αγώνα θα πάρει το προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης και το πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Πριν την έναρξη του αγώνα, η Βερόνικα Χουντιμά, θα βραβευτεί για την ανάδειξή της ως MVP της 14ης αγωνιστικής.

Γιάννης Τσαϊρέλης (Άρης): «Ακόμα ένα παιχνίδι τετράδας, αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Νάξο. Η Θήρα έχει ίδιους στόχους με εμάς. Θα έρθει με καλή ψυχολογία λόγω της πρόκρισης στο final-4. Είμαστε σε καλή κατάσταση, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε για να διατηρηθούμε στη δεύτερη θέση. Πάμε για τη νίκη».

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Το παιχνίδι είναι κομβικό για εμάς. Ενώ η τετράδα έχει ξεκαθαρίσει λίγο, ο αγώνας θα κρίνει σε έναν βαθμό ποια ομάδα θα έχει αβαντάζ έδρας στα ημιτελικά. Αν αγωνιστούμε όπως μπορούμε, θα φτάσουμε στη νίκη».

STATS TIPS
 
Η Σιμόν έπιασε την Χουντίμα στην 2η θέση των τελειωμένων επιθέσεων της ομάδας του Άρη με 119. Η Κουβανή έχει πάρει τους 119 πόντους σε 245 επιθέσεις ενώ η Χουντίμα σε 308. Πρώτη σε τελειωμένες επιθέσεις παραμένει η Αλεξάκου με 137/341.
 
Δέκα μπλοκ είχε η Θήρα στο ματς με το Μαρκόπουλο, τα περισσότερα της 16ης αγωνιστικής. Είναι στη 2η θέση στη λίστα των μπλοκ πόντων με 125 πίσω από τους Μακεδόνες που έχουν 130 αλλά 1ος στα ανα σετ με 2,5 μ.ο. με 2η την ομάδα των Μακεδόνων με 2,45 και 3 ο τον Ολυμπιακό με 2,23.
 
Η Θήρα είχε το καλύτερο ποσοστό επίθεσης της 16ης αγωνιστικής με 42/81 51,85%, όμως στα επιμέρους σετ το μεγαλύτερο το είχε ο Ολυμπιακός στο 1ο σετ με 15/23 65,22%.
 
Ατομικό ρεκόρ πόντων για την Μεταξά της Θήρας με 14 πόντους 4/4 επιθέσεις, 4 άσσους και 6 μπλοκ. Επίσης ήταν η καλύτερη της αγωνιστικής στις κατηγορίες άσσοι και μπλοκ.


Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά
Data

ΔΑΚ Πυλαίας  17.00: ΑΣ Άρης - ΑΟ Θήρας 
Διαιτητές: Τσιούλα-Δημητρίου. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Κακάτσιου-Μπουγιούκας Γ., Γραμματεία: Κουμπλή
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.