Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εμπειρία για την Κόρινθο ο αγώνας ενάντια στον Ολυμπιακό

Τον αήττητο και χωρίς απώλεια σετ Ολυμπιακό υποδέχεται στο κλειστό της Κορίνθου ο τοπικός ΑΣΠ.

Οι «ερυθρόλευκες» είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσουν την Ελβετική Πφέφιγκεν, στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Challenge Cup. 

Η Κόρινθος γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και θέλει να αποκτήσει εμπειρίες απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Γιώργος Μπούκουρας (Κόρινθος): «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίσουν οι αθλήτριες εμπειρίες. Αφού δεν καταφέραμε να νικήσουμε στην έδρα μας αγώνες, θέλουμε να το διασκεδάσουμε με τον κόσμο μας».
 
Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός) στο osfp.gr: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι που υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Παρόλα αυτά εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες, να έχουμε το ρυθμό μας και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, όπως ξέρουμε και δουλεύουμε κάθε μέρα. Σίγουρα το βλέμμα μας είναι στραμμένο στο παιχνίδι της Πέμπτης για την Ευρώπη και θέλουμε να βρισκόμαστε σε καλό ρυθμό».

STATS TIPS
 
Τις περισσότερες υποδοχές της 16ης αγωνιστικής πήρε η Αλατζάκη της Κορίνθου με 44. Από τα 3 σετ που παίχτηκαν σε όλα τα παιχνίδια της ημέρας στο 2ο και 3ο υποδέχτηκε τις περισσότερες μπάλες, 17 και 16 αντίστοιχα και στο 1ο σετ την ξεπέρασε μόνο η Νικολογιάννη έχοντας υποδεχθεί 12 ενώ η Αλατζάκη 11.

Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά
Data

19.30: ΑΣΠ Κόρινθος - Ολυμπιακός ΣΦΠ 
Διαιτητές: Κτενάς-Πικραμένος. Παρατηρητής: Μαυρικίδης. Επόπτες: Σπίνας-Λιόντου. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.