Ο ΑΟ Θήρας στο Μαρκόπουλο της MVP Νικολογιάννη (LIVE STREAMING)

Στο κλειστό των Μεσογείων θα δοκιμαστεί ο ΑΟ Θήρας κόντρα στο νεανικό Μαρκόπουλο, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.

Η ομάδα της Σαντορίνης θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, για να ανέβει βαθμολογικά, αλλά και να πάρει την χαμένη της ψυχολογία, πριν αναμετρηθεί και με την Θέτιδα, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών.

Το Μαρκόπουλο προέρχεται από την σπουδαία νίκη με 3-0 σετ στην έδρα της Κορίνθου και φιλοδοξεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και στην έδρα του. Η Ηρώ Χούντα αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο Κώστας Σωτηρόπουλος θα αποφασίσει τελευταία στιγμή τη συμμετοχή της στον αγώνα.

Κώστας Σωτηρόπουλος (Μαρκόπουλο): «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Σαντορίνη».

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες αλλά το κυριότερο είναι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, λίγες μέρες πριν τον αγώνα Κυπέλλου με την Θέτιδα».


STATS TIPS

Οι 22 πόντοι της Νικολογιάννη του Μαρκοπούλου στο ματς με την Κόρινθο είναι η 2η καλύτερη επίδοσή της στο πρωτάθλημα μετά τους 24 την 6η αγωνιστική στην ήττα από τον Πορφύρα. Είναι η 4η φορά που πετυχαίνει πάνω από 20 πόντους, όμως σε καμία από τις προηγούμενες τρεις δεν ήταν σε παιχνίδι που να τελείωσε σε κάτω από 4 σετ.

Παρά το νικηφόρο 1ο σετ η Θήρα στο παιχνίδι με τον Πανναξιακό, είχε το χειρότερο ποσοστό στην επίθεση με 9/36 (25%) όλων των πρώτων σετ της 15ης αγωνιστικής.


Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά

Πολυμέσα