Ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Άρη στο ντέρμπι της αγωνιστικής (live streaming)

Δέκα μέρες μετά την αναμέτρησή τους για το Κύπελλο Γυναικών, Πανναξιακός και Άρης αναμετρούνται στις Κυκλάδες και για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague.
Για τη φάση των «16» η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου νίκησε με 3-1 σετ και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.
 
Ο Άρης βρίσκεται από την Παρασκευή 9/2 το πρωί στη Νάξο, χωρίς την Ειρήνη Κελεσίδου, που έμεινε στη Θεσσαλονίκη λόγω προσωπικών υποχρεώσεων. Η ομάδα του Γιάννη Τσαΐρέλη προέρχεται από αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων, λόγω του ρεπό που είχαν την 15η αγωνιστική. Ο Πανναξιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετά και το διπλό που πήρε με 3-1 σετ στη Σαντορίνη.
 
Οι «κιτρινόμαυρες» με 30 βαθμούς βρίσκονται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, τρεις περισσότερους από τον πέμπτο Πανναξιακό, με τον νικητή της σαββατιάτικης αναμέτρησης να παίρνει το προβάδισμα για μία θέση στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Κώστας Παπαδόπουλος (Πανναξιακός): «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο αγώνας κυπέλλου ήταν τελείως διαφορετικός και αύριο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Είμαστε όμως σε καλή κατάσταση και θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να υπάρχει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις».
 
Γιάννης Τσαϊρέλης (Άρης): «Πριν 10 ημέρες παίξαμε με τον Πανναξιακό για το Κύπελλο και τώρα για το πρωτάθλημα, ο αγώνας θα είναι τελείως διαφορετικός. Η ομάδα που θα πάρει τους βαθμούς της νίκης θα πάρει και το πλεονέκτημα για την τετράδα».

STATS TIPS
 
Από 14 χαμένα σέρβις είχαν Πανναξιακός και Μακεδόνες στα παιχνίδια τους, τα περισσότερα για την 15η αγωνιστική.
 
Τέσσερις αθλήτριες του Πανναξιακού είχαν διψήφιο αριθμό πόντων στον αγώνα με την Θήρα (Μπράουν 18, Κάλτερ 17, Διώτη 15 και Ντάλτον 11). Σε άλλα 2 παιχνίδια έχουν πετύχει 4 αθλήτριες της Νάξου πάνω από 10 πόντους. Ήταν την 1η και 10η αγωνιστική, στις νίκες με Αία και Πορφύρα αντίστοιχα.
 
Την καλύτερη της εμφάνιση στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε η Μπράουν του Πανναξιακού σε πόντους, τελειωμένες επιθέσεις και μπλοκ. Αναλυτικά είχε 18 πόντους με 12/16 επιθέσεις και 5 μπλοκ.


Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά
Data

Πολυμέσα