Ο Άρης απέναντι στον Πορφύρα για να διατηρήσει τις καλές εμφανίσεις

Εντός έδρας αρχίζει ο δεύτερος γύρος για τον Πορφύρα, ο οποίος υποδέχεται στο «Παναγιώτης Σαλπέας» τον Άρη για την 12η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών.

Το τέλος του πρώτου γύρου βρήκε την ομάδα του Βασίλη Πανδή στην 8η θέση της βαθμολογίας και ο πειραϊκός σύλλογος ευελπιστεί σε μία καλύτερη πορεία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. 

Ο Άρης κατάφερε να κλείσει το 2017 με την τέταρτη θέση της βαθμολογίας και κατηφορίζει στην Αθήνα με στόχο να αρχίσει με νίκη το νέο έτος. Οι «κιτρινόμαυρες» έχουν να αντιμετωπίσουν και την αγωνιστική απραξία των εορτών, σε αντίθεση με τον Πορφύρα που συμμετείχε σε τουρνουά κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.
 
Βασίλης Πανδής (Πορφύρας): «Μας ωφέλησε που παίξαμε σε ένα τουρνουά στη Βούλα και βρήκαμε κάποιον ρυθμό. Ο στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μια πιο βελτιωμένη εικόνα, γιατί ο πρώτος γύρος δεν μας άρεσε. Δουλέψαμε πάρα πολύ στις γιορτές, βελτιώσαμε κάποια πράγματα και ελπίζουμε να τα δούμε, αρχής γενομένης με τον Άρη».
 
Γιάννης Τσαϊρέλης (Άρης): « Αντιμετωπίζουμε μία επικίνδυνη ομάδα εκτός έδρας και θέλει μεγάλη προσοχή. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τη νέα χρονιά, έτσι όπως τελειώσαμε την προηγούμενη. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πάμε στην Αθήνα για τους τρεις βαθμούς».


STATS TIPS

Με τις 17 θετικές υποδοχές της Μουστάκη του Πορφύρα στον αγώνα με την Θήρα, προσπέρασε την συμπαίκτρια της Ράπτη στην 1η θέση του πρωταθλήματος με τις περισσότερες θετικές υποδοχές. Το λίμπερο του Πορφύρα έχει 117/272 43%  αφήνοντας 2η την Μάρα Ράπτη με 115/195 59%.

 
Ισοφάρισε το φετινό του ρεκόρ στους άσσους ο Άρης με 12 στο παιχνίδι με την Κόρινθο. Η προηγούμενη επίδοση ήταν την 5η αγωνιστική με τον Πανναξιακό.
 
 Επτά άσσους είχε η Καραφουλίδου του Άρη στο ματς στην Κόρινθο που είναι οι περισσότεροι που έχει κάνει σε παιχνίδι φέτος. Οι 6 από αυτούς ήταν στο 3ο σετ και μάλιστα συνεχόμενοι.


Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά
Data

Π. Σαλπέας 17.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΣ Άρης 
Διαιτητές: Καπάνταης-Μεταξά. Παρατηρητής: Μαυρικίδης. Επόπτες: Καραθανάσης-Κατσιάρας. Γραμματεία: Κορ