Το Μαρκόπουλο υποδέχεται τον αήττητο Ολυμπιακό

Ο πρώτος Ολυμπιακός με το τελευταίο στη βαθμολογία Μαρκόπουλο αναμετρώνται για την 8η αγωνιστική στο κλειστό των Μεσογείων.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Πορφύρα και θέλει οι αθλήτριες του να παρουσιαστούν με μεγαλύτερη συγκέντρωση απέναντι στο Μαρκόπουλο. Ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει στην Κατερίνα Ζακχαίου που τραυματίστηκε στο γόνατο, ενώ απούσα θα είναι και η Μαρία Νομικού που αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι.

Το Μαρκόπουλο μετά από επτά αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη. Ο Κώστας Σωτηρόπουλος γνωρίζει την μεγάλη δυσκολία της αναμέτρησης και θέλει η ομάδα του να παίξει ελεύθερα και να ευχαριστηθεί το παιχνίδι.

Κώστας Σωτηρόπουλος (Μαρκόπουλο): «Το να λέμε συνεχώς ότι θέλουμε να αποκτήσουμε εμπειρίες έχει καταντήσει... γραφικό αλλά για εμάς είναι μία πραγματικότητα. Αυτός είναι ο στόχος μίας νεανικής ομάδας με μέσο όρο ηλικίας τα 18 χρόνια, απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας».
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός): «Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από το παιχνίδι με τον Πορφύρα γιατί δεν ήμουν ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας. Προπονηθήκαμε καλά αυτή την εβδομάδα και θέλουμε να δώσουμε έναν καλό αγώνα».

STATS TIPS
 
Η Ασημίνα Νικολογιάννη του Μαρκόπουλου είναι η αθλήτρια που έχει πάρει τις περισσότερες υποδοχές στο πρωτάθλημα με 198. Συγκεκριμένα έχει 82/198 41,4%. Από την ομάδα του Μαρκόπουλου επίσης είναι που έχει και τις περισσότερες θετικές, το λίμπερο η Ευαγγελία Τουλγαρίδου με 95/158 60,1%.
 
Ο Ολυμπιακός έκανε το χειρότερο ποσοστό στην υποδοχή με 35,56% θετικές για φέτος στο ματς με τον Πορφύρα. Στο ίδιο παιχνίδι δέχτηκε και τους περισσότερους άσσους (10). Παρά αυτό το αρνητικό ρεκόρ ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με το καλύτερο ποσοστό στο πρωτάθλημα σε θετικές υποδοχές με 51,4%.


Τα αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά

Μαρκόπουλου, 18.00 ΑΟ Μαρκοπούλου - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Βελώνης-Μουλά Λ. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Αλεβετσοβίτης-Πετρόπουλος. Γραμματεία: Κορδετζάκη