Για ακόμα μια νίκη ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κόρινθο

 Ολυμπιακός με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια χωρίς να χάσει σετ και με 12 βαθμούς στο ενεργητικό του, παίζει στο «Μελίνα Μερκούρη» με την 7η στη βαθμολογία Κόρινθο, η μοναδική νίκη της οποίας σε τέσσερα ματς είναι εκτός έδρας, το 3-2 με το Μαρκόπουλο.


Πριν το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης θα βραβευτεί η κορυφαία της 4ης αγωνιστικής, διαγώνια του Ολυμπιακού Σάσκια Χίππε.

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός): «Άλλο ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Πιθανότατα θα δώσουμε ευκαιρίες σε αθλήτριες να παίξουν που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ αλλά σίγουρα θέλουμε να το συνδυάσουμε και με καλή εμφάνιση».
 
Γιώργος Μπούκουρας (ΑΣΠ Κόρινθος): «Ο μόνος στόχος του αγώνα για εμάς είναι να αποκτήσουν τα κορίτσια εμπειρίες απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας».


Τα αποτελέσματα της Volleyleague
Η βαθμολογία
Στατιστικά

ΤIPS
Στα 4 ματς που έχουν πάει στα 5 σετ (Κόρινθος-Μακεδόνες, Πορφύρας-Ηλιούπολη, Κόρινθος-Πορφύρας και Μακεδόνες-Αίας) προκύπτει ότι στα ομαδικά στατιστικά, η Κόρινθος είναι 1η σε ποσοστό επίθεσης με 12/29 και ποσοστό 41,4 % και τελευταία η Ηλιούπολη με 4/18 και ποσοστό 22,2%.

Για 4η σερί αγωνιστική ο Ολυμπιακός αναγκάζει τους αντιπάλους του να κάνουν το χειρότερο ποσοστό στην επίθεση για όλη την αγωνιστική! Η Ηλιούπολη είχε 23,61%, το χειρότερο της 5ης αγωνιστικής, όπως η Θήρα την 1η αγωνιστική με 20,2% , ο Άρης με 23,75% την 2η αγωνιστική και οι Μακεδόνες με 22,1% την 4η αγωνιστική.

18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣΠ Κόρινθος
Διαιτητές: Πικραμένος-Μουλά Λ. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Καραθανάσης-Πατεράκης. Γραμματεία: Κορδετζάκη