Κυνήγι βαθμών στο Ζηρίνειο

Το τέταρτο εντός έδρας παιχνίδι του σε πέντε μας στη σεζόν δίνει ο Ηρακλής Κηφισιάς, υποδεχόμενος στο Ζηρίνειο τους πέμπτους στη βαθμολογία Μακεδόνες, οι οποίοι μετρούν τρεις νίκες σε πέντε αγώνες, εκ των οποίων μία εκτός έδρας, το 3-2 την 2η αγωνιστική επί της Κορίνθου.

Ηρακλής Κηφισιάς (Σπύρος Χουντουμάδης): «Στα προηγούμενα παιχνίδια παίξαμε με καλές ομάδες που ήταν ένα επίπεδο πιο πάνω. Τώρα παίζουμε με μία ομάδα πιο κοντά στα μέτρα μας και θα κυνηγήσουμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς». 
Μανώλης Σκουλικάρης (ΑΣ Μακεδόνες): «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να δώσουμε την ανάλογη προσοχή. Η Κηφισιά είναι μία ομάδα δουλεμένη, βελτιώνεται παιχνίδι σε παιχνίδι και πρέπει να προσέξουμε. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη».

Τα αποτελέσματα της Volleyleague
Η βαθμολογία
Στατιστικά

ΤIPS
Οι Μακεδόνες είναι μέχρι στιγμής η ομάδα με τους περισσότερους άσσους στο πρωτάθλημα (52), αλλά και η ομάδα με τα περισσότερα χαμένα σέρβις 53. 

Η Χολστ με τους 25 πόντους είναι για την 5η αγωνιστική η πρώτη σκόρερ. Το ίδιο ήταν και την 1η αγωνιστική με 20 όπως και την 2η με 27, δηλαδή από τις 5 αγωνιστικές η Αμερικανίδα ακραία των Μακεδόνων είναι στις 3 πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος!
15.00 ΓΣΚ Ηρακλής - ΑΣ Μακεδόνες

Διαιτητές: Γεωργάκη-Μενεσλής. Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος. Επόπτες: Βαρατάσης-Νικάκης. Γραμματεία: Δένδη