Ο Άρης θέλει το βήμα παραπάνω

Με τον Δημήτρη Σολκίδη για τέταρτη σεζόν στον πάγκο του, o Άρης θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να βρεθεί, μετά από τις δύο τελευταίες άκαρπες προσπάθειες, στην τετράδα του πρωταθλήματος. 
 
Μετά από τις δύο συνεχόμενες χρονιές, στις οποίες οι «κιτρινόμαυρες», έχασαν στο ...φώτο φίνις την είσοδο στα πλέι οφ, φέτος θέλουν να βρεθούν στην πρώτη τετράδα και ιδανικά να διεκδικήσουν την είσοδο τους στον τελικό. Ο Δημήτρης Σολκίδης έκανε στο ρόστερ τρεις προσθήκες, κρατώντας στη Θεσσαλονίκη τον βασικό κορμό Ελληνίδων αθλητριών.
 
Οι αλλαγές στο ρόστερ
 
Έμειναν: Μαρία Χίτζιου, Λαμπριάννα Πήττα, Κωνσταντίνα Γουγούση, Ευφροσύνη Αλεξάκου, Αναστασία Γουγούση, Αριάδνη Καθάριου, Ειρήνη Κελεσίδου, Έλενα Μπάκα, Νικολέτα Καραφουλίδου, Ελπινίκη Ζωίδου.
 
Ήρθαν: Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς, Ελευθερία Παπαδοπούλου, Βερόνικα Χουντίμα, Σιμόν Καστανιέντα
 
Έφυγαν: Τζου Καετάνο, Έλενα Κωνσταντινίδου, Μπράνκιτσα Νίκιτς, Βιβιάνε Πεσόα, Χρυσάνθη Σταματίου, Μαριάντζελα Χαραβελούλη.
 
Οι προγραμματικές δηλώσεις

Δημήτρης Σολκίδης: «Θέλουμε το βήμα παραπάνω»
 
Ο προπονητής του Άρη Δημήτρης Σολκίδης δήλωσε στο volleyball.gr: «Στόχος του Άρη είναι η είσοδος στην τετράδα. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες και να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Υπάρχει άγχος για την πρεμιέρα αλλά έχω εμπιστοσύνη στις αθλήτριες μου και πιστεύω θα ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα».
 
Γκλιγκόροβιτς: «Όσο πιο ψηλά μπορούμε»
 
Η αρχηγός του Άρη Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς δήλωσε: «Μέχρι στιγμής όλα πήγαν καλά για την ομάδα μου. Δουλεύουμε σκληρά και είμαστε ικανοποιημένες με την προετοιμασία που κάναμε. Ο στόχος του Άρη είναι να φθάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Το πρωτάθλημα φέτος είναι διαφορετικό. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο και θα παλέψουν για την τετράδα».