Η ολοκαίνουργια Ηλιούπολη στοχεύει στη γρήγορη παραμονή

Με την Πηνελόπη Μπλάμη κόουτς και την έμπειρη Σία Τοτσίδου αρχηγό, η Ηλιούπολη μπαίνει στη νέα σεζόν θέλοντας να διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. 
 
H έμπειρη τεχνικός έπεισε την Άννα Καβαθά να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και μαζί με τις Άσπα Πανταζή, Αθηνά Σκυθιώτη, Όλγα Μελετιάδη, Σία Τοτσίδου και Αθανασία Λιάγκη, θα τραβήξουν... κουπί για τον ΓΣ Ηλιούπολης. Από το περυσινό ρόστερ παρέμειναν έξι αθλήτριες, ενώ έγιναν οκτώ προσθήκες.
 
Οι αλλαγές στο ρόστερ
 
Έμειναν: Νόρα Μπόκη, Νεφέλη Χατζηγρηγορίου, Τόνια Σπυριδάκη, Έλενα Καραγιαννίδου, Γεωργία Τσαβαλιά, Ευανθία Λάβδα.
 
Ήρθαν: Όλγα Μελετιάδη, Άννα Καβαθά, Άσπα Πανταζή, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Αθηνά Σκυθιώτη, Σία Τοτσίδου, Αθανασία Λιάγκη, Θεοδώρα Σαρακατσάνη.
 
Έφυγαν: Μάρβη Γιοβάνη, Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς, Σοφία Γκρέκα, Τόνια Κοκίου, Καρολίνα Λάππα, Ευτυχία Μαθιουδάκη, Όλγα Μαλουσάρη, Άννα Σπανού, Αντιγόνη Τσουμήτα.

ΕΔΩ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Οι προγραμματικές δηλώσεις
 
Πηνελόπη Μπλάμη: «Γρήγορη παραμονή»
 
Η προπονήτρια της Ηλιούπολης Πηνελόπη Μπλάμη δήλωσε στο volleyball.gr: «Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε έτοιμες. Κάναμε πολλά φιλικά και σε ορισμένα παίξαμε πολύ καλά. Ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και να την διασφαλίσουμε γρήγορα. Το ρόστερ αποτελείται από νεαρές αθλήτριες και σε σχέση με αρκετές ομάδες, το μπάτζετ μας είναι πολύ χαμηλό. Αν παίξουμε καλά και πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στα παιχνίδια που είναι στα μέτρα μας, θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε».
 
Σία Τοτσίδου: «Να παίξουμε καλό βόλεϊ»
 
Η αρχηγός του ΓΣ Ηλιούπολης Σία Τοτσίδου τόνισε: «Αρχικά να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και να προσφέρουμε ένα ελκυστικό προϊόν σε όσους θα μας παρακολουθήσουν. Φέτος αρκετές ομάδες θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στην τετράδα. Για την Ηλιούπολη ο στόχος είναι η γρήγορη παραμονή. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά αξίζουμε».