Ο Πανναξιακός με ολοκαίνουργιο ρόστερ απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου

Ο Πανναξιακός και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου με ολοκαίνουριο ρόστερ και με αρκετά νεανικό σχήμα ξεκινάει τη νέα αγωνιστική σεζόν το Σάββατο 21.10.2017 στο κλειστό της Νάξου όπου και θα αντιμετωπίσει τον Αίαντα Ευόσμου.

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου έχοντας τρεις ξένες στην σύνθεση της, με την επιστροφή της Παναγιώτας Διώτη αλλά και της Αποστολίας Νούσια, και την προσθήκη τριών αθλητριών από την Ελπίδα Αμπελοκήπων για ακόμα μία χρονιά συμμετέχει στην Α1 γυναικών με σύνολο που όπως όλα δείχνουν θα πρωταγωνιστήσει.

Στο δυναμικό της νέας ομάδας του Πανναξιακού για τη φετινή σεζόν θα βρίσκονται η Παναγιώτα Διώτη (ακραία), Αλίσα Κάλτερ (ακραία) Αποστολία Νούσια (ακραία) Άννα Καλαντάτζε (κεντρική) Αμάντα Μπράουν (κεντρική) Ελένη Φάρκωνα (κεντρική) Σέλμπι Ντάλτον (διαγώνια) Κατερίνα Μπολέτου (διαγώνια) Βασιλική Σεφεριάδου (πασαδόρος) Κωνσταντίνα Σφυρή (πασαδόρος) Ηλιάνα Ιακωβίδου (λίμπερο) και οι εκ των έσω νεάνιδες Κάλλια Κατερίνη (ακραία), Βίλμα Αναγνώστου (κεντρική), Γίωτα Βόμβα (κεντρική), Κυριακή Κατσάνη (ακραία), Αναστασία Φρατζέσκου(πασαδόρος), Κωνσταντίνα Λιανού (κεντρικός), και Φωτεινή Κριτζιώτη (ακραία).

Ο Αγώνας της πρεμιέρας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 21.10.2017 στις 18:00 με διαιτητές τους κυρίους Σταρίδα και Καπάνταη, επόπτες τους κυρίους Βενεκές και Κατσούλης ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο κύριος Τσιντομηνάς.

Η αφίσα για τον αγώνα ήδη κυκλοφορεί με το κάλεσμα των αθλητριών αλλά και τις διοίκησης του Πανναξιακού προς τους φιλάθλους του νησιού να γεμίσουν το «Δημήτρης Περιστεράκης» και να απολαύσουν την γυναικεία ομάδα  του συλλόγου.