Φιλική νίκη του Αιγάλεω επί του Πανναξιακού

Στην πρώτη φιλική αναμέτρηση της χρονιάς η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ηττήθηκε από την αντίστοιχη του Αιγάλεω με 1-3 σετ.

Τα κορίτσια του Κώστα Παπαδόπουλου μπορεί να «γέμισαν» τα σετ αλλά σαφώς ήταν ανέτοιμες απέναντι στο μαχητικό και πιο ολοκληρωμένο Αιγάλεω που μετά τον Πορφύρα σημείωσε ακόμα μία επιτυχία κόντρα σε ομάδα της Α1 κατηγορίας.

Χωρίς την Καναδή ακραία Alissa Coulter που αναμένεται στη Νάξο στις αρχές Οκτωβρίου και με την πασαδόρο της ομάδας Βίκυ Σεφεριάδου να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, ο Πανναξιακός στη πρώτη του εμφάνιση δεν ικανοποίησε χωρίς όμως αυτό να ανησυχεί τον προπονητή του καθώς βρίσκεται μόλις στη 3η εβδομάδα της προετοιμασίας.

Το φετινό ρόστερ θα χρειαστεί να «δέσει» περισσότερο κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα στο πρώτο σετ, με το Αιγάλεω να ξεφεύγει με διψήφιο αριθμό πόντων.

Αξίζει να αναφερθεί το πολύ καλό σύνολο που παρουσίασε το Αιγάλεω δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο καθώς η πλειοψηφία των αθλητριών του city είναι νεαρής ηλικίας και πολλά υποσχόμενες.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:00 και θα ξανασυναντηθούν στην Αθήνα το 2ήμερο 6-7 Οκτωβρίου.

Πανναξιακός ΑΟΝ – Αιγάλεω ΑΟ 1-3
Τα σετ: (15 25), (27 25) , (22 25), (26 28)

Πανναξιακός ΑΟΝ: (Κώστας Παπαδόπουλος) Γιώτα Διώτη, Αποστολία Νούσια, Ηλιάνα Ιακωβίδου, Βίκυ Σεφεριάδου, Άννα Καλαντάντζε, Κατερίνα Μπολέτου, Αμάντα Μπράουν, Σέλμπι Ντάλτον, Κάλλια Κατερίνη, Βίλμα Αναγνώστου, Κυριακή Κατσάνη