Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλικοί αγώνες για την ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ

 

Η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ, βρίσκεται ήδη στην προετοιμασία της για τη νέα σεζόν με τον προπονητή της ομάδας, κ. Κώστα Παπαδόπουλο να έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλες τις αθλήτριες του.

Χτες, Τρίτη έφτασε στο νησί της Νάξου και η δεύτερη Αμερικανίδα της ομάδας, η Shelby Dalton ενώ η Καναδή Alissa Coulter αναμένεται τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Πανναξιακός θα φιλοξενήσει στη Νάξο την γυναικεία ομάδα του Αιγάλεω και θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες, έναν το Σάββατο το απόγευμα στις 18:00 και τον δεύτερο την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:00.

Οι δύο αυτές φιλικές αναμετρήσεις ανοίγουν την αυλαία σε μία σειρά φιλικών αγώνων καθώς και το επόμενο Σαββατοκύριακο 30/9 –  01/10 θα φιλοξενήσει και πάλι στην Νάξο την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Κορίνθου για δύο αναμετρήσεις.

Ο κ. Παπαδόπουλος θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις αθλήτριες του και να δοκιμάσει σχήματα που έχει δουλέψει στις προπονήσεις ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις Ναξιώτισες «μικρές» που έχουν ενσωματωθεί στην γυναικεία ομάδα για τις ανάγκες της προετοιμασίας.

Η σειρά των φιλικών αγώνων δεν σταματά εδώ καθώς οι υπεύθυνοι του Πανναξιακού προγραμματίζουν για 6-7/10 στην Αθήνα δύο ακόμα φιλικές αναμετρήσεις με την σειρά των αγώνων προετοιμασίας να κλείνει στις 13-14-15/10 στην Σαντορίνη όπου τα κορίτσια του Πανναξιακού θα αγωνιστούν στο τουρνουά -θεσμός ΝΟΜΙΚΕΙΑ μαζί με τον οικοδεσπότη ΑΟ Θήρας, την Ηλιούπολη και το Μαρκόπουλο.

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.