Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοικτό κάλεσμα του Πορφύρα

Το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλες και όλους που αισθάνονται ότι ενδιαφέρονται για αυτό, ώστε να δώσουν την δική τους πρόταση για το σλόγκαν στις Κάρτες Διαρκείας της ομάδας μας για την Α1 Εθνική Κατηγορία, στη σεζόν  2017-2018.

Περιμένουμε, έως και την Τρίτη 11 Ιουλίου, στις 20.00,  προτάσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή με γραπτό μήνυμα στο κινητό 6972507479.
Το σλόγκαν δεν πρέπει να περιέχει πιο πολλές από 3  λέξεις. Μπορεί να είναι και μίας ή δύο λέξεων.
Την απόφαση για το σλόγκαν που θα κριθεί το καλύτερο και πιο δυνατό ως μήνυμα, θα πάρει Τριμελής Επιτροπή από την Τασούλα Λιάρου και τους Νίκο Δελαγραμμάτικα, Μανώλη Κελέκο, οι οποίοι φυσικά δε θα έχουν δικές τους υποψηφιότητες.
Εκείνη ή εκείνος που θα δούν το σλόγκαν του να προτιμάται, θα πάρει ως δώρο μία φανέλα της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Πορφύρα με τις υπογραφές των αθλητριών της και θα τιμηθεί πριν από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, για την Α1 Εθνική ενώ θα ανακοινωθεί το όνομα του από το τμήμα μας, με τις δέουσες ευχαριστίες. 
Η ομάδα μας είναι δική σας, αφορά όλους όσοι νοιάζονται για αυτήν, δεν ανήκει σε κανέναν, αλλά, μόνο στα παιδιά μας που φορούν τη φανέλα με το σήμα της. 
Και στην Α1 θα πάμε όπως εμείς θέλουμε και ξέρουμε. Με την ίδια κουλτούρα.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.