Το νέο τεχνικό τιμ του ΑΟ Θήρας

Το ΔΣ του ΑΟ Θήρας ανακοινώνει το προπονητικό -ιατρικό team για την περίοδο 2017- 2018. 

κ. Ρούσση Γιώργο Προπονητή. 
κ. Σομπονης  Γεώργιος,  Βοηθός Προπονητή – Στατιστικολόγος
κ. Σκουτελάκο Χάρη Γυμναστής 
κ. Τσωλο Ιωάννη χειρούργο ορθοπεδικό  
κ. Νακαστσης Αλέξανδρος,  Φυσικοθεραπευτής ομάδας 
κ. Μαστακας Αριστοτέλης, Ιατρός  
κ. Παναγιωταράς Ακης,  Φυσικοθεραπευτής – εξωτερικός συνεργάτης
κ. Σπαθάρης Νικόλαος, Φυσικοθεραπευτής – εξωτερικός συνεργάτης 
Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την τεχνική προετοιμασία και τη φυσική κατάσταση των αθλητριών της ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή κ. Χάρη Σκουτελάκο.
Ο κύριος Σκουτελάκος με εμπειρία σε μεγάλες ομάδες όπως ο Βύρωνας, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, εκτός από από την ειδική προετοιμασία της πρώτης ομάδας, θα συνεργαστεί με τις προπονήτριες των ακαδημιών του ΑΟ Θήρας,  και επιπλέον θα συμμετέχει ενεργά στην προετοιμσία των νέων αθλητριών μας.
Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟ Θήρας τον κ. Σκουτελάκο και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη.     

Σύντομο Βιογραφικο του Σκουτελακου Χαρη , 
Ημερομηνία γέννησης: 09-11-1988 
Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Αθήνας, με ειδικότητα (άριστα) στην πετοσφαίριση. Προπονητής στα τμήματα κορασίδων και παγκορασίδων του Παναθηναϊκού Α.Ο. από το 2010 έως το 2012. Την χρόνια 2012-2013 προπονητής υποδομών στους Νέους Βύρωνος ενώ την χρόνια 2013-2014 προπονητής του ανδρικού τμήματος και παίδων-παμπαίδων στον Γ.Σ. Πετρούπολης. Από το 2014-2017 υπεύθυνος υποδομών στην Α.Ε.Κ. κι προπονητής στα τμήματα κορασίδων κι παγκορασίδων. Την χρόνια 2016-2017 β' προπονητής στο γυναικείο τμήμα της Α.Ε.Κ.