Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 988

Γέλια και δάκρυα για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Ατελείωτες φωτογραφίες, εκατοντάδες αυτόγραφα κι ένα μόνιμο χαμόγελα στα πρόσωπα όλων...

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού «έπαιξαν» ένα ακόμη ματς μετά το τέλος του τρίτου τελικού, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των φίλων της ομάδας με τη συγκίνηση στο πρόσωπο της Άννα Λαζάρεβιτς να είναι κάτι παραπάνω από έντονη και την εξήγησε την έδωσε η ίδια.

«Είμαι τόσο φορτισμένη συναισθηματικά γιατί ίσως μπορεί αυτή να ήταν η τελευταία μου χρονιά εδώ. Έχω ζήσει εδώ δύο εκπληκτικά χρόνια όπου κατακτήσαμε δύο φορές το νταμπλ και φέτος φτάσαμε και στον τελικό του Challenge Cup. Ειλικρινά θα λυπηθώ πάρα πολύ αν φύγω, αλλά θα δούμε. Δεν τίθεται ερώτημα ότι λατρεύω τα πάντα στον Ολυμπιακό, αλλά στη ζωή του αθλητή υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα τα οποία πρέπει να σταθμίσει πριν πάρει τις αποφάσεις του. Θα δούμε όμως τι θα γίνει».

Από κει και πέρα ο απολογισμός της φετινής χρονιάς μόνο χαμόγελα μπορούσε να προσφέρει με την ίδια να τονίζει πως όλοι το περίμεναν όταν ξεκινούσε η φετινή σεζόν.

«Το περιμέναμε γιατί και πέρυσι τους ίδιους στόχους είχαμε. Φέτος στην Ευρώπη μάθαμε από τον αποκλεισμό μας πέρσι από το Βουκουρέστι, ήμασταν πιο δυνατή ομάδα ως σύνολο, πιο έμπειρη, πιο δεμένη και γι' αυτό έγιναν αυτά τα εκπληκτικά φετινά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε στεναχωρημένες για την ήττα στον τελικό στο Challenge Cup γιατί χάσαμε από μία πραγματικά καλή ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως να ακολουθούμε τα όνειρα μας».

Για την Τζίνα Λαμπρούση οι κατακτήσεις τίτλων από τη στιγμή που φόρεσε τα ερυθρόλευκα είναι αγαπημένη συνήθεια, ωστόσο όπως παραδέχθηκε:
«Είναι η πιο μαγική χρονιά… Ειδικά το τελευταίο δίμηνο με την κατάκτηση του Κυπέλλου, τον τελικό στην Ευρώπη και σήμερα το πρωτάθλημα… Φέτος ο Ολυμπιακός έκανε ένα μεγάλο βήμα, το οποίο αντανακλά και σε όλο το ελληνικό βόλεϊ κι αυτό οφείλεται πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και στην εξαιρετική οργάνωση που έχει πλέον το κλαμπ σε όλα τα επίπεδα.

Όσον αφορά το μέλλον τόνισε: «Σήμερα είναι η ολοκλήρωση μιας κουραστική σεζόν η οποία μας βρίσκει να χαμογελάμε… Δεν έχουμε κουραστεί όμως να κατακτούμε τίτλους, κάθε χρόνο θέλουμε να βάζουμε νέους στόχους και είμαστε πραγματικά ομάδα μέσα κι έξω από το γήπεδο».