Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην μάχη των ημιτελικών Ολυμπιακός και Θήρα

Στο κλειστό του Ρέντη, ο Ολυμπιακός μπαίνει στη «μάχη» της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος –αφήνοντας για λίγο στην άκρη την ευρωπαϊκή αναμέτρησης με την Μπούρσα για τον τελικό του Challenge Cup- και υποδέχεται τον Α.Ο Θήρας (8/4, 17.00).

Το απουσιολόγιο του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι λευκό με τον Σέρβο τεχνικό να δηλώνει ενόψει της αυριανής αναμέτρησης: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι κι εξάλλου όλη τη χρονιά δουλεύουμε για να είμαστε εδώ και θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή μας στον τελικό. Η ομάδα μου έχει συνηθίσει να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια και οι τελικοί με την Μπούρσα θα μας απασχολήσουν μετά το αυριανό ματς. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στον αγώνα με τον ΑΟ Θήρας».

Από την άλλη, ο ΑΟ Θήρας παρά τις απουσίες των Όστοϊτς και Μεταξά θέλει να σταθεί ανταγωνιστικά στην ημιτελική σειρά με τον προπονητή του ΑΟΘ, Απόστολο Οικονόμου αρχικά να δίνει συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την ευρωπαϊκή του πορεία: «Καταρχήν να δώσουμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την ευρωπαϊκή του πορεία και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και στον τελικό αφού κάτι τέτοιο θα είναι τεράστιο κέρδος για το ελληνικό βόλεϊ» και να συνεχίζει, λέγοντας:

«Εμείς από τη μεριά μας καλούμαστε να τον αντιμετωπίσουμε γνωρίζοντας ότι είναι στην καλύτερή του αγωνιστική κατάσταση γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί παρά τις ελλείψεις μας για ακόμα ένα παιχνίδι, να παίξουμε στα όρια μας έτσι ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί σε αυτή την σειρά των αγώνων».

Στις δυο νίκες κρίνεται η πρόκριση στην τελική φάση ενώ το δεύτερο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (19/4) στην έδρα της Σαντορίνης. Σε περίπτωση τρίτης αναμέτρησης αυτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Απριλίου στο Ρέντη.

Σαβ 08 Απρ, 17:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Θήρας Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη 'Μελίνα Μερκούρη'

Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές ΕΔΩ.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.