Με ήττα αποχαιρέτησε η Ελπίδα την Α1

Ο Άρης επικράτησε με 3-2 της Ελπίδας καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην τελική κατάταξη, με την ομάδα των Αμπελοκήπων να ένα χρόνο μετά την άνοδο της να επιστρέφει στην Α2.

Η Ελπίδα προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, με τον Άρη να ισοφαρίζει και να ανατρέπει το εις βάρος του 7-9 στο τάι μπρέικ επικρατώντας με 15-11, με τις δύο ομάδες να παίζουν χωρίς άγχος προσφέροντας αρκετά καλό θέαμα.

Η γνώμη του πάγκου
Δημήτρης Σολκίδης:«Κλείσαμε τη χρονιά με νίκη σε ένα παιχνίδι το οποίο κατά διαστήματα ήταν πολύ ωραίο. Δεν υπήρχε άγχος, θέλαμε κι οι δύο νίκη, αλλά καταφέραμε να κλείσουμε με θετικό τρόπο τη χρονιά, όπως ακριβώς θέλαμε».

Γιώργος Χρυσομαλλίδης:«Στα κρίσιμα σημεία μέτρησε η εμπειρία του Άρη που πήρε τη νίκη. Εμείς κάναμε μία καλή εμφάνιση στην τελευταία μας παράσταση στην Α1 και τώρα προέχει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, όπου ο στόχος μας θα είναι η άμεση επάνοδος στη μεγάλη κατηγορία».

Τα σετ:14-25, 25-14, 24-26, 25-15, 15-11
Άρης (Σολκίδης):Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνστανινίδου, Καετάνο, Κις, Πήττα, Κελεσίδου –λ / Γουγούση, Καραφουλλίδου, Σταματίου
Ελπιδα (Χρυσομαλλίδης):Καλαντάτζε, Μ. Μπολέτου, Γουίλσον, Καλανταρίδου, Μπολέτου Κ., Νώτη, Σουπιώνη –λ / Καραμούτσα, Γκοβεδάρου, Δροσοπούλου, Καλαϊτζάκη, Μυλωνά, Ευγενίδου, Γεροβασιλείου.