Η ΑΕΚ αποχαιρετά την Α1 απέναντι στον Ολυμπιακό

Με την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός την Τετάρτη (22/3, 18.00) ανοίγει η αυλαία της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Στο Κλειστό Σχολικό Γυμναστήριο Νέας Φιλαδέλφειας, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Κυπελλούχο Ολυμπιακό στη δική της τελευταία παράσταση στη μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκες» που έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση θέλουν μια καλή εμφάνιση για να κρατήσουν ζεστές τις «μηχανές» ενόψει της ευρωπαϊκής αναμετρησης με τη ρώσικη Γενισέι Κράσνογιαρσκ (29/3) στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «4» του Challenge Cup.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης: «Την Τετάρτη ολοκληρώνεται για εμάς η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Ο στόχος μας είναι η νίκη για να κλείσουμε θετικά την παρουσία μας πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα έχουμε στη διάθεση μας μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε όπως πρέπει για το πρώτο παιχνίδι με την Κράσνογιαρσκ».

Από την άλλη, λακωνικός ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιώργος Σαμαράς είπε:«Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι μιας δύσκολης χρονιάς...».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σαβ 25 Μαρ, 17:00 ΑΣ Άρης - ΑΣ Ελπίς ΔΑΚ Πυλαίας 
Σαβ 25 Μαρ, 18:00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil ΔΑΚ Ευόσμου 
Σαβ 25 Μαρ, 19:00 ΑΣΠ Θέτις - ΑΟ Θήρας «Γ. Γεννηματάς» 
Κυρ 26 Μαρ, 17:00 Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟΝ Πανναξιακός Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ
Κυρ 26 Μαρ, 17:30 ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣ Μακεδόνες Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης